Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar

öncelikle konu süper olmuş arkadaşın elinesağlık.Yorumlarda programda bir gariplik olduğu yazmış.kimi arkadaşlar yazılan sayılara ulaşamamışlar.onun tek sebebi bu arkadaşların beslenme yetersizliği yani bu işlerle uğraşan sporcunun 1 günde alması gereken protein/besin değerlerini almamaları.web de biraz araştırırsanız ginlük ne kadar protein almanız gerektiğini,bunu hangi yollarla alabileceğinizi doğalmı?yapaymı? öğrenebilirsiniz.unutmayın bu hareketleri yapmak çok güç gerektiriyor.bu gücü kaslara sağlamanız lazım.zaten programa başlayan arkadaşlar katılacaktır buna.

ayrıca;bu programın mekik için olanı da var diye yazmış biri linkini paylaşırmısınız biliyorsanız?
  • Kollarım çok güçsüz ne yapmalıyım sizce?
  • program çok mantıklı geldi, teşekkürler paylaşım için..

yalnız merak ettiğim bir şey var, haftanın 3 günü yerine 5 günü yapsak, zorlar mıyız kendimizi.. heralde zorlamayız o kadar da.. hem her bir fazladan gün, sonraki haftanın işini kolaylaştırır diye düşünüyorum..

bir de uzun zamandır şınav çekmemişim, 7 tane çekebildim (182 boy, 88 kilo, uzun zamandır spor yapmamış bir beden:)) , onda bile omuz ve göğüslerin hafiften kasıldığını hissettim güzel bir duygu..

Sağol kardeşim, çok iyi okuduğum gaza geldim, bu akşam başlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

program çok mantıklı geldi, teşekkürler paylaşım için..

yalnız merak ettiğim bir şey var, haftanın 3 günü yerine 5 günü yapsak, zorlar mıyız kendimizi.. heralde zorlamayız o kadar da.. hem her bir fazladan gün, sonraki haftanın işini kolaylaştırır diye düşünüyorum..

bir de uzun zamandır şınav çekmemişim, 7 tane çekebildim (182 boy, 88 kilo, uzun zamandır spor yapmamış bir beden:)) , onda bile omuz ve göğüslerin hafiften kasıldığını hissettim güzel bir duygu..

Sağol kardeşim, çok iyi okuduğum gaza geldim, bu akşam başlıyorum..

Programın geçerliliği yoktur, sadece motivasyon için iyi. Kendi ve deneyen diğer kişilerin deneyimlerinden 6 haftada 100 şınav imkansız ama yaklaşık 50 şınav çekebilir hale gelebilirsin. Asıl mücadele 50 nin üzerinde başlıyor emin olabilirsin. Program yeteri kadar zor. Haftada 3 gün yerine 5 gün yapman daha zorlaştırır ama düzenli yapabilirsen belki daha çok gelişebilirsin ya da ters teper ve kasların aşırı yorulmadan gelişimi geriye gidebilir. Önemli olan istikrar.

• Bir sorum var;
    Evde şınav-barfiks-mekik vb vücut ağırlığıyla yapılan hareketleri yapsak max. ne kadar gelişir vücut?
    Güç olarak elbet artıyor fakat görüntüde max ne kadar değişim olur merak ediyorum.
  • Ben 14 yaşındayım Sabah ve akşam 100 şınav ve mekik şekiyorum. Ne gibi faaydaları olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes9855

Ben 14 yaşındayım Sabah ve akşam 100 şınav ve mekik şekiyorum. Ne gibi faaydaları olur?

Şınavla mekiği toplayıp mı 100 yapıyorsun yoksa ikisinden de 100'er tane mi?
  • ikiside 100 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Bir sorum var;
    Evde şınav-barfiks-mekik vb vücut ağırlığıyla yapılan hareketleri yapsak max. ne kadar gelişir vücut?
    Güç olarak elbet artıyor fakat görüntüde max ne kadar değişim olur merak ediyorum.

Atletik görüntün olur, bodyci gibi asla olmaz. Youtube videolarında yapanları inceleyebilirsin.
  • quote:

Ben 14 yaşındayım Sabah ve akşam 100 şınav ve mekik şekiyorum. Ne gibi faaydaları olur?

çekerken aklın nerdeydi?

troll terk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Bir sorum var;

Atletik görüntün olur, bodyci gibi asla olmaz. Youtube videolarında yapanları inceleyebilirsin.

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

Bu adam vücut geliştirme çalışmamış. Yani öyle okumuştum. Sadece kültür fizik yapmış.

• quote:

Şekiyorsan faaydası olmaz, çekmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

Bir sorum var;

Bu adam vücut geliştirme çalışmamış. Yani öyle okumuştum. Sadece kültür fizik yapmış.

bu resimde de body yapmadıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 9 Eylül 2011; 16:51:31 >

• benim bildiğim böyle olursun. Belki toz alsan yukardaki gibi daha bi şişersin.
  • tr.wikipedia.org
    Dolph Lundgren - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Dolph_Lundgren

Öyle yazıyor. Ayrıca tozlar şişirmez hızlı gelişimi sağlar sadece.

• @SwordBreaker
    Bu adam aşmış.
    Video da görüldüğü gibi adamın bir sürü yaptığı hareket var örneğin benim bildiğim abs nin karın hareketleri var şınav barfiks vb. şeyler
    Bende 1 senedir yapıyorum vücut görüntüm gayet iyi,fakat artık tatmin etmiyor ve ne kadar çalışırsam çalışayım şuan görüntüde hiç gelişmiyormuş gibi.
    Böyle çalışmamda dumble vb. şekilde çalışmalardan daha kalıcı olduğunu bildiğim için açıkcası.
    Gidip vg yapsan sonra birkaç ay bıraksan sönüceksin çünkü...
    @Einstein
    Okudum yazıyıda ilginç valla,Bu adam da sanmıyorum ki basit şınav barfiks falan filan la bu şekle gelsin.
    30 senedir Karete çalışıyormuş birde,Onunda etkisi vardır elbet.
  • quote:

tr.wikipedia.org

busted

Makalenin İngilizcesinde 80lerde rocky deki rolü için bodybuilding e başladığını ve o zamandan beri de devam ettiğini söylüyor. Başka türlüsü beklenemez zaten. Karate falan bilakis çekirge gibi yapar adamı.

• quote:

quote:

tr.wikipedia.org

busted

Makalenin İngilizcesinde 80lerde rocky deki rolü için bodybuilding e başladığını ve o zamandan beri de devam ettiğini söylüyor. Başka türlüsü beklenemez zaten. Karate falan bilakis çekirge gibi yapar adamı.

İyi o zaman aklımı karıştırıyordu bu. Hepsini geçtim o kadar pazu yapması imkansız gibi geliyordu zaten.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.