Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurulu Ölçüleri : 98 cm x 40,5 cm x 16,5 cm

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Kurulu Ölçüleri : 98 cm x 40,5 cm x 16,5 cm

Daha önce farklı ürüne bakıp karıştırmışım.. Yoksa bende gördüm sağol.. Dikkatsizlik işte.
  • Deniyorum,zaten body yapıyorum evde canım sıkılıyo bunla ugraşmış olurum
  • @Artiz:
    Vücut çalışıyorsanız evde bununla kendinizi zorlamanızı önermem. Çünkü evdeyken kasların dinlenip gelişmesi lazım.
  • forumda var mı 6 haftada 100 gören?

kaç hafta oldu daha 90 göremedim. Bir yerde terslik var.
  • Kapıya sıkıştırmalı barfiks çubuğu olanlar tercihen kullanılan vidanın nasıl monte edildiğini anlatabilirler mi?, acaba 5 lira ucuza sıkıştıırmalı alıp vidalarla koridordaki iki kolon arasına mı sabitlesem diye düşünüyorum.. Sağlam olacaksa böylesi daha sadece gözükür rahatsız etmez ev ahalisini.. Sağlamlık öncelikli tercih, sonra rahatlız ve monte edilen yere verdiği zarar.. İki kolon arasına monte etmeyi düşündüğümden çivi, vida sorun olmaz matkapla bile delerim.. Ama nasıl monte ediliyorum vidalamayı anlayamadım neyi vidalıyoruz?
  • Ben vidasız kullanıyorum. Vidalama ise içinden çıkan ürünü daha sağlam oturtmak için kullanılan bir şey sanırım. Kesinlikle kaymaz.
  • Bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. 90 cm aralığa sahip koridordaki iki kolon arasına monte edeceğim.. Portatif olan 22 lira falan sıkıştırmalılar ise 18 lira.. Birini alırım sanırım..

Tutma yerleri her iki modellerde de aynıdır sanırım.. Çok kalın olursa tutulmaz, kaplama yoksa kayar terler, acıtır sanırım her ikiside aynı rahatlıktadır.. Neyse şekkür ederim..
  • mesajım kalsın
  • Arkadaşlar zaten basket oynadığımdan spor yaptığımdan 5. haftadan başlıyorum sorun olurmu? 31-15 çınav sütünundan ?
  • ilk 3 gün diyor sonra 4 gün bekleyip 2. haftaya öyle mi başlıyoruz?
  • Pazartesi-Çarşamba-Cuma veya Salı-Perşembe-Cumartesi çalışacaksın diğer günler dinleneceksin.
  • Benim şınav çekerken kollarda ve göğüste zorlanmadan çok ayak kasları ve sırtımda ağrı oluyor. Doğru pozisyon alamıyorum bir türlü ayaklarım kayıyor kalçam yukarıda kalıyor indireyim derken sırtım yay gibi içe doğru kayıyor. bu sefer sırtım ağrıyor. Doğru şınav için ne tarz önerileriniz var?
  • Ben 3 hafta sonra çok sıkı egzersizlere ve evde kendimce dumbbell, halter, bisiklet çalışmalarına başlıyorum. Yalnız şöyle bir sorun var. Ben çok kiloluydum. 128 den 98 e düştüm 1 yılda. Şu son 3 ayda 13 kilo verdim. Göbeğim halen duruyor. Sizce şınav çekmek eziyet mi olur benim için? Kollarım filan çelimsiz çünkü, göbeğimde var. Önce göbeği eritip sonra mı şınava başlamam lazım?
  • Bulunsun .
  • 80 i devirdim ama kaçıncı haftada olduğumun haddi hesabı yok. Muhtemelen yeni başlayanlarda başında spor eğitmeni olmadan yaptığı bu çalışmalarda benim gibi 6 haftada 60 ı zor görecektir. İşin sırrı disiplin ve vazgeçmemek.
  • bnm yaşım 14 bn'de daha önce 3-4 yıL boyunca futbol oynamıstım karın kaslarım biraz gelişik bende teste basladm şu anda 1. haftayı bitrmeme 1 gün kaldı bn 12-15 arası şınav çekebiliyorum boyum 165-170 arası kilom 50-51 bn kaslarımn gelişmesini istiyorum ama şınav çektikten sonra omuz bölgelerim et kırmıs gibi oluyo sizce bu normal bişimmi? eğer normalse devam edersem sizce kaç sınav çekebilirim ?
  • Programa başlıyorum bende.
    20 yaşındayım sporla alakam yok. ilk denemede 8 çekebildim
    Bakalım neler olacak. Knuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo673

bnm yaşım 14 bn'de daha önce 3-4 yıL boyunca futbol oynamıstım karın kaslarım biraz gelişik bende teste basladm şu anda 1. haftayı bitrmeme 1 gün kaldı bn 12-15 arası şınav çekebiliyorum boyum 165-170 arası kilom 50-51 bn kaslarımn gelişmesini istiyorum ama şınav çektikten sonra omuz bölgelerim et kırmıs gibi oluyo sizce bu normal bişimmi? eğer normalse devam edersem sizce kaç sınav çekebilirim ?

"omuz bölgelerim et kırmıs gibi oluyo" derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmWaTs -- 19 Mayıs 2011; 22:18:22 >

• yani şınav çekerken kendimi zorluyorum şınav bittikten sonra sol omuzumda ağrı oluyor? ama şiddetli olmuyo aynı şey ağır kaldırınceda oluo acaba antremansızlıktan ve bi anda kendimi zorlamamdan mı oluyor ? yoksa baska bir nedeni var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.