Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrechn

teşekkürler bende skolyoz(bel eğriliği) rahatsızlığı var doktorumda yüzme barfiks ve şınavın iyi geleceğini söylemişti başlıcam bende inşllah

Allah şifasını versin ya çok kötü bi şey gibi görünüyor
    tr.wikipedia.org
    Skolyoz - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Skolyoz

ben yüzme öneririm şiddetle , suyun kaldırma kuvvetiyle yerin çekim gücünü azaltıyor ve omurgaya binen kuvveti azaltıyor

• Bu şınav programı haftada 3 gün mü yapılıcak ?
    Aradaki günler barfiks ve mekik çekicem kaç tane çekmeliyim?

Boyum 1.68 Kilom 51 En fazla 7 barfiks ve 30 mekik çekebiliyorum.
  • Up
  • Evet pazartesi çarşamba cuma diyordu sanırım. Kaç tane barfiks çekeceğin yazıyor zaten.http://www.twohundredsitups.com/ Bu bağlantıdan da mekiğe bakabilirsin. Üstte verilmişti zaten.
  • merhaba hocam..sizin sayenizde 40-a yakin sinav ceke biliyorum..bu arada yasim 12..sizce bana gore 40 sinav nasil?
  • Şınav programına başladık bakalım hayırlısı..
  • Bende bugün şınav programına 3. sütundan başladım. Yarın da mekik programına başlamayı düşünüyorum. 1 gün kollar diğer gün karın kasları. Barfiksi de şınav programından sonra hallederim. Üçü birden ağır gelir
    Konu için teşekkür ederim, bakalım ne kadar faydalı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBoYSySTR -- 1 Ekim 2010; 1:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

Bende bugün şınav programına 3. sütundan başladım. Yarın da mekik programına başlamayı düşünüyorum. 1 gün kollar diğer gün karın kasları. Barfiksi de şınav programından sonra hallederim. Üçü birden ağır gelir

Hocam mekikte nasıl bir program uyguluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

quote:

Bende bugün şınav programına 3. sütundan başladım. Yarın da mekik programına başlamayı düşünüyorum. 1 gün kollar diğer gün karın kasları. Barfiksi de şınav programından sonra hallederim. Üçü birden ağır gelir

http://www.twohundredsitups.com/
    Burada bulabilirsin programı.

Mekik tekniği olarak da su videodakini uyguluyorum.
    expertvillageyoutube
    Personal Training Workout Tips & Drills : How to do Sit Ups
    http://www.youtube.com/watch?v=ygmgGqzsSiU

Eller çapraz şekilde göğüs üzerinde, ayaklarda ağırlık, başımı yere değdirmeyecek şekilde yatıyorum, sonra 90 derece dikeliyorum.
    Programa 2. sütundan başladım bugün, son sette max 12 tane yapabildim, ağrımaya başlayınca bıraktım. Uzun süredir spor yapmadığım için bir anda zorlamak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBoYSySTR -- 1 Ekim 2010; 13:09:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

quote:

http://www.twohundredsitups.com/
    Burada bulabilirsin programı.

Mekik tekniği olarak da su videodakini uyguluyorum.
    expertvillageyoutube
    Personal Training Workout Tips & Drills : How to do Sit Ups
    http://www.youtube.com/watch?v=ygmgGqzsSiU

Eller çapraz şekilde göğüs üzerinde, ayaklarda ağırlık, başımı yere değdirmeyecek şekilde yatıyorum, sonra 90 derece dikeliyorum.
    Programa 2. sütundan başladım bugün, son sette max 12 tane yapabildim, ağrımaya başlayınca bıraktım. Uzun süredir spor yapmadığım için bir anda zorlamak istemedim.

Teşekkürler uygulamaya başlayacağım. İlk şınava başladığımda fena halde hamlamıştım fazla zorlamamanız iyi olmuş.

• Olay fazla abartılmış... Ben de sürekli düzenli olara şınav mekik barfiks çalışan biri olarak bağzı düzeltmeler yapayım;
    1-Sadece şınav fazla bir işe yaramaz barfiks mekik vs. ile dengeleyin yapmışken tam olsun
    2-haftada 30 dk yetmez zaten her çalışmadan önce mutlaka 15dk ısınmak gerekir..
    3-şınavla karın kasları ve pazuları geliştirilmez...(utanmasa bacaklar da çalışır yazacakmış)
  • beyler yanlış yapıyorsunuz öncelikle mekik çekin mekik çekerek kilonuzu azaltırsınız ve kollara binen yük miktarı azalır daha çok şınav çekersiniz çok raahat 35-45 veya daha falza mekik çekebiliyorsanız çok daha kolay şınav çekersiniz direk şınava başlamayın ve 20-25 tane şınav çekerseniz rahatlıkla çok daha kolay barfiks çekersiniz yani ilk önce mekik 1-2 ay sonra şınav 1-2 ay sonrada barfikse başlayın görün bakın çok kolay olacak mekik çekmeyi bıraktım şınav sayısı 40 tan 30 a düştü önce mekik sonra şınav sonra barfiks derim ben kesinlikle pişman olmazsınız şu an şınav çekeceğinize mekiğe başlayın
  • on numara paylasim takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlemaster2

beyler yanlış yapıyorsunuz öncelikle mekik çekin mekik çekerek kilonuzu azaltırsınız ve kollara binen yük miktarı azalır daha çok şınav çekersiniz çok raahat 35-45 veya daha falza mekik çekebiliyorsanız çok daha kolay şınav çekersiniz direk şınava başlamayın ve 20-25 tane şınav çekerseniz rahatlıkla çok daha kolay barfiks çekersiniz yani ilk önce mekik 1-2 ay sonra şınav 1-2 ay sonrada barfikse başlayın görün bakın çok kolay olacak mekik çekmeyi bıraktım şınav sayısı 40 tan 30 a düştü önce mekik sonra şınav sonra barfiks derim ben kesinlikle pişman olmazsınız şu an şınav çekeceğinize mekiğe başlayın

sadece mekik çekmek ile kilo veremezsiniz, karın kaslarınız gelişir ancak şınava o kadar katkısı olmaz. şınavınsa barfikse katkısı vardır bahsettiğiniz kadar değil.

• her gün sadece akşamları 30 mekik karın kaslarını düzene sokmada yeterli midir acaba ?
  • çok güzel çalışma eline sağlık
  • Ben de barfikse başladım, gerçekten emek verilmiş, eline sağlık hazırlayanın
  • Barfiks çubuklarının fiyatları ne kadardır acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

Barfiks çubuklarının fiyatları ne kadardır acaba??

15 ile 50 arasında değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

Barfiks çubuklarının fiyatları ne kadardır acaba??

15 ile 50 arasında değişiyor.

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.