Şimdi Ara

Sınav Kötü Geçtiyse-Uykusuz Geceler Mode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam sınavınız kötü geçtiyse ve kendinize gelemiyorsanız hayattan soğuduysanız yapmanız gereken şeyler neler onlardan bahsedeceğim.

1) Bu saçma sınav malesef ülkedeki üni giriş sınavı yapacak bir şey yok, çalışmanın karşılığını alamadıysan kabullenmek gerek sınav geçti gitti lanet olsun de kabullen

2) Ben 12 senemde girdiğimde sonuçlar gece açıklandı ekranda sonucu görünce mal gibi kalmıştım, uyuyamadım, aileme bir şey diyemedim, gerçekten mal gibi mumya gibi kaldım birkaç gün uyuyamadım aşırı düşünüyordum sonra kafayı toplayıp isyan ettim 1 sene daha diye

3) Belki sen tekrar mezuna kaldın yine kötü geçti sınavın, lan dünyanın sonu değil diye bi laf var ya o ilk başta yav he he olarak geliyor kulağa ama gerçekten öyle, bi düşünsene mesela covid

diye bir şey çıkıyoe kaç senedir ortalığın anasını ağlattı, hayat böyle değişik bir şey yani demem o ki şu kaybettim ben yks duman modundan ne kadar erken çıkabilirsen o kadar iyi eninde sonunda çıkacaksın.

4) Belki ailen sevdiklerin sınavınla ilgili üstüne gelecek, bunalacaksın kafayı yiyeceksin stresten ama sakin ol bak insan her şeya alışıyor kabulleneceksin kabullenecekler

5) Mezuna kalmakla alakalı: bu sınav sisteminde bilemiyorum artık o kadar saçma bir hal aldı ki, eğer başka alternatifleriniz varsa mezunluk yerine onu değerlendirin derim .

Sınav Bitti

Hala Sınavı Düşünmen Şuna Benziyor

Tabaktaki 1 fasulyeyi yedin ama diyorsun ki

Lan keşke yemeseydim ama sonuçta onu yedin ve belki de çoktan s.ctn

Böyle saçma örnek mi olur lan dediysen doğru, ana biraz gül be hocam yapma artık hayat bu sınavı aşırı kafaya takmaya müsait değil.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer bir konu sıralamalar nasıl gelecek diye kafayı fırlatmak, bakın kaç k gelir muhabbetlerini ösym deki çay bardağı bile bilemez şu an çünkü farklı bir sınavdı o yüzden sonuçlara kadar bekle ne gelirse gelecek.
    Kesin şu kadar k gelecek diyen etkileşim hıyarlarından da uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkada Last of the mohicans şarkısıyla okudum çini fethedecem şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.