|
Bildirim
|
İşte gel ülkenin haline bak s*ki kırık bir sınav geleceği belirliyor yazık. Siz siz olun içinizdeki ümitden vazgeçmeyin.
|
Neden bir anne baba evladını istemez ki ? Öyle olsa bile bu yalnızca seni kırıp üzecek lütfen toparlan bazen bazı şeyler istediğimiz gibi olmaz çok üzülürüz ,yıpranırız,her şey bitti zannederiz ama tam en dipteyken bir kapı açılır bizi aydınlığa götürecek bir kapı bu bir insan bir iş bir olay olabilir pes etme o kapı bir gün mutlaka sana açılacak şu hayatta hiçbir şey senin canından değerli değil neden seninde bize gururla anlatacağın bir başarı hikayen olmasın .İnşallah sağlığına ve hayallerine kavuşursun .
|
Hocam biliyorum umursama demek kolay diyeceksin bana ama gerçekten umursama. Hayatın karşımıza neler çıkaracağı hiç belli olmaz. 70-80 yıllık ömrün 2 saatlik bir sınavla belirleneceği düşüncesi zaten bir 5-6 yıl sonra hepimize çok komik gelecek bence. Biz gözümüzde çok büyütüyoruz. Ha sıkıntı senin gözünde büyütmen değil de başkalarının seni etkilemesi senin moralini bozmasıysa onun çözümü daha kolay. Koca bir hassiktir çekeceksin -böyle cinsiyetçi bir küfür kullanmak istemezdim ama arkadaşın durumu için söylenebilecek en iyi söz bu- sana bunu yapanlara. Ha bu arada eğer annen baban filansa sana bu duyguları yaşatan hepimiz 18 yaşında ergenleriz sonuç olarak yanlış anlamış olabilirsin. Sakin kafayla yaşadıklarını idrak etmeni öneririm. Bu kadar yazma sebebime gelecek olursak hiçbir şey gencecik birinin canından veya sağlığından önemli değil. Boşuna her şeyin sonuymuş muamelesi yapma. Her şey çok güzel olacak de ve sınavda istediğini elde edip çık. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere geliriz.
|
2017 mezunuyum bir kaza sonucu lisfranc yaralanmasi yasadim bilen bilir cok nadir goruluyor ve tedavisi zorlu 2 kere ameliyat oldum,fizik tedavilere gittim ( daha anlatamayacagim cok sey var ) o sene hic calismayarak 180k yaptim,biraz duzelince 2018 icin hazirlanmaya basladim ama maddi durum iyi olmayinca kendim calistim 80k yaptim,biraz bu sene maddi durumumuz duzeldi kendime guvenim tamdi babamla konustum 1 sene daha diye tanidik hoca bulduk fizik ve geometri kotuydu benim ondan ders almaya basladim ama hayat iste babam aralik ayinca akciger kanseri oldugunu ogrendik bele sicramisti araliktan mayisa kadar gunum hastanelerde gecti 75 kilo adam 45 e dustu ve mayis 14 vefat etti belki bu sene 80k da yapamayacagim psikojik olarak iyi degilim neyse iyi gunler
|
2 senedir ne kadar çabalasam da olmuyor 1 ay hastanede yattım yakınlardn hasta yatan oldu yani millet harıl harıl çalışırken hep hayat benim önüme zorluklar koydu ne var bende iyi yerlerde olsam yok kader denen illeti aşamıyorum bu beni bitirdi artık
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|