Şimdi Ara

Sınav Kötü Geçerse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şayet sınav kötü geçecek olursa 20 yıllık serüvenin sonuna gelmiş oluyorum Kısacası herşey bitiyor panpalar bende isterdim kırlarda koşup çicek toplamayı sevdiklerimle beraber yaşamayı ne sevdiklerim kaldı ne de başka birşey tek çarem bu lanet sınav oda olmaz ise yapacak başka hiçbirşey yok

• Neden bir anne baba evladını istemez ki ? Öyle olsa bile bu yalnızca seni kırıp üzecek lütfen toparlan bazen bazı şeyler istediğimiz gibi olmaz çok üzülürüz ,yıpranırız,her şey bitti zannederiz ama tam en dipteyken bir kapı açılır bizi aydınlığa götürecek bir kapı bu bir insan bir iş bir olay olabilir pes etme o kapı bir gün mutlaka sana açılacak şu hayatta hiçbir şey senin canından değerli değil neden seninde bize gururla anlatacağın bir başarı hikayen olmasın .İnşallah sağlığına ve hayallerine kavuşursun .
    Hocam biliyorum umursama demek kolay diyeceksin bana ama gerçekten umursama. Hayatın karşımıza neler çıkaracağı hiç belli olmaz. 70-80 yıllık ömrün 2 saatlik bir sınavla belirleneceği düşüncesi zaten bir 5-6 yıl sonra hepimize çok komik gelecek bence. Biz gözümüzde çok büyütüyoruz. Ha sıkıntı senin gözünde büyütmen değil de başkalarının seni etkilemesi senin moralini bozmasıysa onun çözümü daha kolay. Koca bir hassiktir çekeceksin -böyle cinsiyetçi bir küfür kullanmak istemezdim ama arkadaşın durumu için söylenebilecek en iyi söz bu- sana bunu yapanlara. Ha bu arada eğer annen baban filansa sana bu duyguları yaşatan hepimiz 18 yaşında ergenleriz sonuç olarak yanlış anlamış olabilirsin. Sakin kafayla yaşadıklarını idrak etmeni öneririm. Bu kadar yazma sebebime gelecek olursak hiçbir şey gencecik birinin canından veya sağlığından önemli değil. Boşuna her şeyin sonuymuş muamelesi yapma. Her şey çok güzel olacak de ve sınavda istediğini elde edip çık. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere geliriz.
    2017 mezunuyum bir kaza sonucu lisfranc yaralanmasi yasadim bilen bilir cok nadir goruluyor ve tedavisi zorlu 2 kere ameliyat oldum,fizik tedavilere gittim ( daha anlatamayacagim cok sey var ) o sene hic calismayarak 180k yaptim,biraz duzelince 2018 icin hazirlanmaya basladim ama maddi durum iyi olmayinca kendim calistim 80k yaptim,biraz bu sene maddi durumumuz duzeldi kendime guvenim tamdi babamla konustum 1 sene daha diye tanidik hoca bulduk fizik ve geometri kotuydu benim ondan ders almaya basladim ama hayat iste babam aralik ayinca akciger kanseri oldugunu ogrendik bele sicramisti araliktan mayisa kadar gunum hastanelerde gecti 75 kilo adam 45 e dustu ve mayis 14 vefat etti belki bu sene 80k da yapamayacagim psikojik olarak iyi degilim neyse iyi gunler
  • Mezun musun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam artık son tünel ya aydınlık sonrası yada sonrası yok artık
  • Ben de mezunum bu sene büyük bir tokat yiyeceğim sınavda

Aile çevre durumları nasıl hocam insanlar değer verip sahip çıkıyorlar mı sana
  • Hayat sadece bu sınavdan ibaret değil. Sadece biz kendi gözümüzde büyütüyoruz. Büyüttüğumuz için de istediğimiz sonucu alamiyoruz.

Nicelerinı gördüm istediği sonucu alamasa da mutlu hatta kazandığı durumuna göre daha mutlu. Bazı şeyler olmuyorsa fazla zorlamamak lazım. Onun neden olmadığını sadece zamanı geldiğinde öğrenebileceğiz. Geçmişte Direttigim bazı şeylere şimdi dönüp baktığımda iyi ki de olmamış diyorum. Çünkü olsaydı belki de suan gerçek dostlarimi tanımamış olacaktım.

Olmuyorsa eğer bir sebebi var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi kötü ne istiyorsanız yazın belki bundan sonra iyi yada kötü hiçbirşey duyamayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    2 senedir ne kadar çabalasam da olmuyor 1 ay hastanede yattım yakınlardn hasta yatan oldu yani millet harıl harıl çalışırken hep hayat benim önüme zorluklar koydu ne var bende iyi yerlerde olsam yok kader denen illeti aşamıyorum bu beni bitirdi artık
  • Tek başımayım hocam :)

• Hocam bu kadar büyüttüğünüze göre çevre ve akraba baskısı mağduru musunuz?

Hocam ergen velet dikkat çekmeye çalışıyor diyecekler fakat gerçekten öbür tarafa gitmeyi düşünüyorum ellerim titriyor gözlerim yaşarıyor bunları düşünürken beni benim gibileri bu hallere düşürenler keyif çatsın Hayatın adaleti bu işte ne bu burda yüzümüz güldü ne bundan sonra öbür tarafta gülecek
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    Evet hocam herkes üstüme geliyor insan olarak değer bile vermiyorlar köle gibiyim tek çarem okul kazanıp gitmek oda bilmiyorum artık oda umrumda değil herşey bitsin istiyorum
  • Dünyanin sonu değil canim kardeşim bu gidişle mezuna bende kalacam.Eğer idealin varsa iyi bir gelecek istiyorsan 2-3 sene dişini sıkmaktan çalişmaktan başka bir çaren yok.Gecen sene meslek lisesi mezunu bir kiz tıp kazanmişti antalyada.Twitlerini okuyun diyor ki 11.sinifta cafelerde çaliştim hayat çok zormuş diyor.Okuyan insan boşta açikta kalmaz ister ailen ister arkadaslarin olsun baski ustune baski yiyorsun buyuk ihtimal kendini ezik,bunalmiş hissediyorsun ama bu süreç öyle bir süreçki sonun da başari var.

Sinavdan korkma !

• Hocam sakin olun hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil benim bi sağlık sorunum var yıllardır uğraşıyorum bununla yine de pes etmiyorum. Her şeyin hayırlısı gerçekten stres yapmaya değmez.

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Bundan sonrası yok hocam 1 sene bile zor durdum o evde istemiyorlar artık git ne halin varsa diyorlar
  • ağlıyıcsm hocam yapmayın

• Neden bir anne baba evladını istemez ki ? Öyle olsa bile bu yalnızca seni kırıp üzecek lütfen toparlan bazen bazı şeyler istediğimiz gibi olmaz çok üzülürüz ,yıpranırız,her şey bitti zannederiz ama tam en dipteyken bir kapı açılır bizi aydınlığa götürecek bir kapı bu bir insan bir iş bir olay olabilir pes etme o kapı bir gün mutlaka sana açılacak şu hayatta hiçbir şey senin canından değerli değil neden seninde bize gururla anlatacağın bir başarı hikayen olmasın .İnşallah sağlığına ve hayallerine kavuşursun .
  • İşte gel ülkenin haline bak s*ki kırık bir sınav geleceği belirliyor yazık. Siz siz olun içinizdeki ümitden vazgeçmeyin.

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Ağlayarak okudum hocam yazdıklarını yakınımdakikler beni istemezken senin böyle demen kelimeler yetmez ne hissetiğimi anlatmama
  • JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    Hocam beni bitiren de hayallerimi de alıp gidiyor olmam Belki yardıma muhtaç insanlara bir faydam olacaktı ama artık kendime bile fatdam yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.