Şimdi Ara

Sınav kalkacak diyen arkadaşlara gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üniversiteye giriş sınavına ilişkin bugün bazı gazetelerde yer alan haberlere değinen Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Mili Eğitim Bakanlığından kaynaklanmayan, buradan herhangi bir resmi görevliden alınmayan bazı bilgiler üniversiteye hazırlanan çocuklarımızın kafalarını karıştırıyor. Bazı gazetelerde, ‘üniversite sınavı değişti, devrim niteliğinde kararlar alındı’ gibi haberler yer aldı. Daha önce hükümetin aldığı bir karar çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK, YÖK ve ÖSYM ortak bir biçimde, Türkiye’de ortaöğretim kurumlarından üniversiteye yerleştirmeyle alakalı
    düzenleme için, yenilikler için çalışıyor. Bu çalışmalar devam ediyor. Bu konuda alacağımız kararlar, halihazırda liselerde öğrenci olarak bulunan çocukları hiçbir biçimde etkilemeyecek. Eğer böyle bir karar alırsak böyle bir değişiklik gündeme gelirse sektörden temsilcilerle akademisyenlerle tartıştıktan sonra uygulayacağımız eğitim öğretim yılında 9’uncu sınıfa başlayarak hayata geçirilecek. Şu anda liselerde öğrenci olan çocuklarımızın rahat olmasını arzu ediyoruz. Onlar mevcut sistemle mevcut düzenle üniversitelere yerleşecekler. Tedirgin olmalarını gerektiren hiçbir durum yok.”

• oh be ıyı ıyı
  • Ne rahatladım be,abi ne istersen iste vallahi
  • ohh be içimize su döktün be kardeşim :D
  • ademm97 kullanıcısına yanıt
    Oh rahatlattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.