Şimdi Ara

sınav kagidima bakmak istiyorum hoca...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise 2 ye gidiyorum.fizik sınavından en az 60 bekliyordum fakat 35 almışım.hocaya dedim kagidima bakabilirmiyim diye hoca dedi ki bakarsın ama doğru okuduysam 0 yanlış okuduysam 100 veririm.hocanın böyle birşey yapmaya hakkı var mi?ne yapmalıyım?

• her yazdığına değil doğru yazdığına puan verir hoca boşver sen üsteleme ama göstermiyorsa müdüre yazılı bir kağıt verirsin bakarsın öyle bir hakkın var
  • Diyeceksinki hocaya "ben sizin notunuza itiraz etmiyorum, sadece yanlışlarımı görmek istiyorum" hık mık derse, "bu benim bir öğrenci olarak hakkım" dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

lise 2 ye gidiyorum.fizik sınavından en az 60 bekliyordum fakat 35 almışım.hocaya dedim kagidima bakabilirmiyim diye hoca dedi ki bakarsın ama doğru okuduysam 0 yanlış okuduysam 100 veririm.hocanın böyle birşey yapmaya hakkı var mi?ne yapmalıyım?

böyle bir şey yapmaya hakkı yok tabiki..

bakalım hocam ama adalet yerini bulsun, herkese göre fazla puan vermişseniz geri alınız az vermişseniz tamamlayınız de.. 0 100 ne, afedersin s.b*ktan bir lise öğretmenlerinin bu tutumuna deli oluyorum.. özür diliyorum belki amacı cesaretlendirmektir, ne kadar emin onu öğrenmektir ama bilemeyiz..
  • hoca 0 yapma gibi bir hakkı yok değil mi?
  • hoca zaten yaşlı 70 yaşında var derside anlatamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

hoca zaten yaşlı 70 yaşında var derside anlatamıyor

hocam hiç değişmemişsiniz de o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.