Şimdi Ara

Sınav heyecanı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın matematik sınavım var.Dışarıya karşı rahat görünmeye çalışıyorum ama içten içe kendimi yiyorum, geceleri gözüme resmen uyku girmiyor.Nasıl yenebilirim bu heyecanı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İNşallah başarısız olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum heyecan yapmak sana birşey kazandırmayacak sakin olursan başarı yüzden artar sen elinden geleni yaptım senin gibi 1.5 milyon kişide giriyor derin bir nefes al dua'nı et ve sınav basladıgında inan bana bu heyecanı hissetmiyorsa yapamassan moralin bozulmasın hemen geç inş 4-5 soru arda arda çözünce özgüveninde yerine gelicek ve başarıcaksın bak 2013 sınavına girmeyen bilmez orda herkes sınavda travma geçirdi sınavdan çıkanlar oldu ama pes etmeyen deneyenler biryere girebilme ihtimalini korudu birdaha öyle sınav gelmez kısacası pes etme belki sınav herkese zor geldi sorulardanda anlarsın inş hiç soru kaçırmassın kaçırırsanda 1-2 tane olsun .ve matematikden sonra geometriye geçerken aklındaki bilgileri sil herşey ' 0 0' demelisin yeniden başlaman gerektiğini bilmelisin umarım başarırsın elinden geleni yaptıysan daha birşey yapamazsın Allah çalışana yardım eder iyi şanslar bugün kendini yorma dinlen birazda erken yat

• seneye tekrar girersin başarısız olacaksın.
    Soruları çözemeyeceksin

• YGS n de kötü gelmiştir inşallah.Diploma puanın da kötüdür.
    Başarısız.

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

dostum heyecan yapmak sana birşey kazandırmayacak sakin olursan başarı yüzden artar sen elinden geleni yaptım senin gibi 1.5 milyon kişide giriyor derin bir nefes al dua'nı et ve sınav basladıgında inan bana bu heyecanı hissetmiyorsa yapamassan moralin bozulmasın hemen geç inş 4-5 soru arda arda çözünce özgüveninde yerine gelicek ve başarıcaksın bak 2013 sınavına girmeyen bilmez orda herkes sınavda travma geçirdi sınavdan çıkanlar oldu ama pes etmeyen deneyenler biryere girebilme ihtimalini korudu birdaha öyle sınav gelmez kısacası pes etme belki sınav herkese zor geldi sorulardanda anlarsın inş hiç soru kaçırmassın kaçırırsanda 1-2 tane olsun .ve matematikden sonra geometriye geçerken aklındaki bilgileri sil herşey ' 0 0' demelisin yeniden başlaman gerektiğini bilmelisin umarım başarırsın elinden geleni yaptıysan daha birşey yapamazsın Allah çalışana yardım eder iyi şanslar bugün kendini yorma dinlen birazda erken yat

Kendi kendimedr kuruntu yapıyorum aslında ailem ile de konuştum geçen gün bana inandıklarını söylediler.Aslında dün daha heyecanlıydım ama bugün sosyal sınavında biraz stres attım girme amacımda oydu zaten inşallah yarına birşeyim kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumun En Asosyali

İNşallah başarısız olursun

Sandalyeden düştüm ulan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol ile ilgili meslek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diploma puanım da iyi ygsmde iyi ancak bu normal bir durum. Yarın sınava girerken bol nefes egzersizi yap. Ben de şu an hayatımda hiç olmadığım kadar mutsuzum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Diploma puanım da iyi ygsmde iyi ancak bu normal bir durum. Yarın sınava girerken bol nefes egzersizi yap. Ben de şu an hayatımda hiç olmadığım kadar mutsuzum.

Umarım bu yaz sonunda istediklerimiz olur

• Aksam erkenden yatma uykun gelmeden yataga girme uyuyamazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarkettekiYirtikPoset

quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Diploma puanım da iyi ygsmde iyi ancak bu normal bir durum. Yarın sınava girerken bol nefes egzersizi yap. Ben de şu an hayatımda hiç olmadığım kadar mutsuzum.

Umarım bu yaz sonunda istediklerimiz olur

Bugüne kadar hep böyle düşünüyordumda artık ne olursa olsun diyorum. Yeterki bitsin şu sınav.

• Hocam inşallah bende gireceğim yarın sınava. Hocam şu zamana kadar elinizden geleni yaptınız. Eğer oldu ki başarısız oldunuz dünyanın sonu değil. Ailenizde size güveniyor bunların değerini bilin. Nefes egzersizleri cidden işe yarıyor deneyebilirsiniz. Ayrıca şu zamana kadar bir sürü deneme sınavına girmişsinizdir, onlardan hiçbir fark yok. Son olarak başarılar dilerim sınavınızda inşallah hepimiz için hayırlısı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.