Şimdi Ara

sinav hayatin sonuymus gibi davranmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cok calisipta yapamazsaniz aileniz sizi desteklicektir mezuna kalmaniz konusunda
    Hic calismayanlara gelince
    Sizin amaciniz ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezunum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum ama hicbirseyin sonu flan degil

• Sınav hiçbir şeyin sonu değil ama evdeki ahalinin dırdırını çekmek,sınavda hiç soru yapamamaktan daha beter bir psikolojik baskı yaratıyor.Bana kalsa 2.sene de girerim 3.sene de girerim ama yok.Her fırsatta başıma kakıyorlar,hatırlatıyorlar.Akşam yemeğim berbat geçecek kesin.LYS sınavının 2.ayağı da tamamlandı vs vs diye haberler başlayınca benim bütün iştahım kesilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 15 Haziran 2014; 8:08:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

Sınav hiçbir şeyin sonu değil ama evdeki ahalinin dırdırını çekmek,sınavda hiç soru yapamamaktan daha beter bir psikolojik baskı yaratıyor.Bana kalsa 2.sene de girerim 3.sene de girerim ama yok.Her fırsatta başıma kakıyorlar,hatırlatıyorlar.Akşam yemeğim berbat geçecek kesin.LYS sınavının 2.ayağı da tamamlandı vs vs diye haberler başlayınca benim bütün iştahım kesilecek.

Hocam ailenize bu konuda hassas oldugunuzu soyleyin belki dinlerler sizi hos beni pek dinlemediler ama

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

Sınav hiçbir şeyin sonu değil ama evdeki ahalinin dırdırını çekmek,sınavda hiç soru yapamamaktan daha beter bir psikolojik baskı yaratıyor.Bana kalsa 2.sene de girerim 3.sene de girerim ama yok.Her fırsatta başıma kakıyorlar,hatırlatıyorlar.Akşam yemeğim berbat geçecek kesin.LYS sınavının 2.ayağı da tamamlandı vs vs diye haberler başlayınca benim bütün iştahım kesilecek.

Hocam ailenize bu konuda hassas oldugunuzu soyleyin belki dinlerler sizi hos beni pek dinlemediler ama

Dinlemezler.Daha doğrusu anlamazlar.Onlara göre 2x2=4 soruyorlar da biz yapamıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadinlar gunuymus ya!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.