Şimdi Ara

Sınav haftasında parmak kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ayın 15 inde halısahaya gitmiştik işte o gün halısahada yumrukla çıkarken arkadaşın kafasına vurdum biraz acıdı ama geçti bişey hissetmedim maçta maç sonunda işaret parmagımı hareket ettiremiyodum şiştiydde baya bişey olmaz dedim işte 2 gün sonra pazartesi zorla mat sınavına girdim şiş o el baya çıktım acile gittim kırılmış dediler sağ kolum yarısını alçıya aldı adam dedi işte en az 21 gün duracak 10 gün rapor verdi şimdi 1 adet geometri sınavı kaldı girmediğim 5 6 tanede sözel felsefe inklap felan
    2 gün sonra bitiyor rapor ne çalışabildim sol elle bişey yapamıyorum rapor biticek okula gidicem yazılıya sokcaklar yazamıyorumda çalıışamıyorumda ama o parmagı alçının içinde hareket ettirebiliyorum alçıyı çıkarsam sorun olurmu ağrı sızı yok hareket ettirirken hafif kütlüüyor :) ne yapmalıyım daha önce böyle bi oolay başına gelen oldumu insiyatif felan tanıyolarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perey Jackson -- 25 Kasım 2014; 15:08:19 >

• Yanlış kaynar falan dokunmayın alçıya.
    Sınavlar için de öğretmenlerinizle konuşmanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

Yanlış kaynar falan dokunmayın alçıya.
    Sınavlar için de öğretmenlerinizle konuşmanızı öneririm

çalışabilsem amennada çalışamıyorumda bide lise 3 üm ygs hazırlanıyodum ygs okul zor götürüyordum hepsi karman çorman oldu
  • Alçıyı çıkartma sakın benim arkdaşın kolu yanlış kaynamıştı çok kötü gözüküyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: unfy3

Alçıyı çıkartma sakın benim arkdaşın kolu yanlış kaynamıştı çok kötü gözüküyodu

anladım peki sınavlarda bir insiyaatif yapıyolarmı daha dogrusu ne yapabilirler bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

quote:

anladım peki sınavlarda bir insiyaatif yapıyolarmı daha dogrusu ne yapabilirler bilginiz varmı

Bence bi hocalarla konuş belki yazması için diğer sınıflardan bi arkadaş yada bi hoca verirler sen cevabı söylersin o yazar ama hocanla ben yazamıyorum nasıl sınava giricem tarzıyla konuş yazıcak kişi kopya verebilir :D

• quote:

quote:

quote:

Bence bi hocalarla konuş belki yazması için diğer sınıflardan bi arkadaş yada bi hoca verirler sen cevabı söylersin o yazar ama hocanla ben yazamıyorum nasıl sınava giricem tarzıyla konuş yazıcak kişi kopya verebilir :D

yazacak kişiyi hallettik iyi hoşda çalışamıyorumki yazmadan çizmeden bi insan nasıl geometri çalışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yazacak kişiyi hallettik iyi hoşda çalışamıyorumki yazmadan çizmeden bi insan nasıl geometri çalışsın

Ozaman sınava sonra girmek için konuş çalışamıyorum yazmadan de falan ailen gelsin konuşsun olmadı

• Alçıyı sök at sınavlara gir. Sınavlar bittikten sonra gider kontrol ettirirsin kötü kaynamışsa kırar düzeltirler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ozaman sınava sonra girmek için konuş çalışamıyorum yazmadan de falan ailen gelsin konuşsun olmadı

2.sınavlarla birleştirirlermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Miroğlu.

Alçıyı sök at sınavlara gir. Sınavlar bittikten sonra gider kontrol ettirirsin kötü kaynamışsa kırar düzeltirler.

abi dalgamı geçiyon
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    Hayır aynısı başıma geldi ondan söylüyorum. Öss vardı kolum kırıldı okuldan kaçarken 2 hafta kaldı alçıda söktüm alçıyı girdim sınava bitti sınav gittim hastaneye zaten baştan yamuk kaynamış dediler 3 kişi kırdılar kolumu tekrar 2 ay daha alçıda kaldı düzgün şimdi.
  • quote:

Hayır aynısı başıma geldi ondan söylüyorum. Öss vardı kolum kırıldı okuldan kaçarken 2 hafta kaldı alçıda söktüm alçıyı girdim sınava bitti sınav gittim hastaneye zaten baştan yamuk kaynamış dediler 3 kişi kırdılar kolumu tekrar 2 ay daha alçıda kaldı düzgün şimdi.

abi sen ne yaşamışın öyle ya
  • geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: comprehensive user guide

geçmiş olsun

Teşekkür Ederim
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    Biri daha vardı kolu yanlış kaynayan hastaneyi ayağa kaldırdı ben gittim adamlar bildiğin kolumu tekrar kırdı sesim çıkmıyor diyorlar acımıyormu lan ? Çok kötü durum ama üstünden 7 sene geçti, geçti gitti
  • quote:

Biri daha vardı kolu yanlış kaynayan hastaneyi ayağa kaldırdı ben gittim adamlar bildiğin kolumu tekrar kırdı sesim çıkmıyor diyorlar acımıyormu lan ? Çok kötü durum ama üstünden 7 sene geçti, geçti gitti

Abi nasil kirdilar anlamadim hala 3 kişi tutup ters yöne felanmı çekti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.