Şimdi Ara

SINAV GÜNÜ ŞEHRİMİZDE MİTİNG VAR!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABİ ŞAKA GİBİ RTE GELİYORMUŞ ÇARŞIYA BENİM SINAV YERİ ÇARŞIDA BÜTÜN YOLLARI KAPATIRLAR ŞİMDİ NASIL GİDİCEM BEN SINAVA

• Sınav koordinatörlüğü önlem almıştır merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rteye bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• Sayın Gazi Cumhurbaşkanımız hazretlerinin mitinginin senin sınavın yüzünden iptal edilmesini mi istiyorsun yahudi israyil ingiliz illuminati almanya ajanı

• rte senden sınavda ne ister

sınavında miting varsa ne yapmalı

bu 5 şeyi bilmeden rte mitinginde ygs çözme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Communism -- 8 Mart 2017; 22:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElonMusk

Sayın Gazi Cumhurbaşkanımız hazretlerinin mitinginin senin sınavın yüzünden iptal edilmesini mi istiyorsun yahudi israyil ingiliz illuminati almanya ajanı

Elon Musk da evet diyor.

Bill sen ne diyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Miting saat 16 da bu ne strestir böle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

quote:

Orijinalden alıntı: ElonMusk

Sayın Gazi Cumhurbaşkanımız hazretlerinin mitinginin senin sınavın yüzünden iptal edilmesini mi istiyorsun yahudi israyil ingiliz illuminati almanya ajanı

Elon Musk da evet diyor.

Bill sen ne diyorsun?

Bill değilim ama meşazını aldım kardeşim

• Eyyy ygsci sen kimsin yaaa

• dragontooth11 kullanıcısına yanıt
    mitingden 1 hafta önce hazırlıklar başlıyor son 3 gün daha da yoğunlaşılıyor koruma araçları tırlarla geliyor takviye güçler yol kapatmalar 3000 koruma ile gezmeler helikopterlerin gün boyu devriye atması trafik v.s. umarım sorun olmaz...
  • Sizi sınav binasına alırlar umarım :D tepede sniperlarla falan eğlenceli olur

• fetöcü seni alın bunu içeri alın alın
  • Egm ye bildirdim. Rte hazretlerine şirk koşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

mitingden 1 hafta önce hazırlıklar başlıyor son 3 gün daha da yoğunlaşılıyor koruma araçları tırlarla geliyor takviye güçler yol kapatmalar 3000 koruma ile gezmeler helikopterlerin gün boyu devriye atması trafik v.s. umarım sorun olmaz...

Öle bişey yok dostum boşuna stres yapma defalarca gördüm bu şekilde olaylar olmuyor ayrıca şu 3000 koruma olayını nerden duydun?

• dragontooth11 kullanıcısına yanıt
    benim şehrime gelmiyor ne stres yapamacam. haşmetlimiz buralara oy oranından dolayı çok gelmez..
    ankara istanbul harici şehirlerde bu tür hazırlıklar oluyor gördüm de konuşuyorum.
    ayrıca 1500 koruması vardı son olaylardan sonra iki katına çıktıhttp://www.birgun.net/haber-detay/erdogan-in-koruma-sayisi-2-katina-cikarildi-basyaverlik-kaldiriliyor-121621.html bu arada miting günü görevli polis jandarma v.syi saymıyorum uçup gider o rakam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.