Şimdi Ara

Sınav Eğitim (!) Kurumları pişmanlıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer aranızda Sınav Eğitim Kurumlarına gidenler varsa onlardan özür dileyerek yazıyorum.
    Ancak söylemeden edemeyeceğim. Sınavın daha önce iki farklı şubesine gittim. Test çözmeyi bilmeyen ve dersi kaynatmayı seven öğretmenleri bir de çok başarılı bir kurum olduklarını söylerler. Kayıt olurken bakıyorsunuz çok disiplinli gibi gözükürler. Ancak ilk iki aydan sonra öğretmenlerinin ne kadar deneyimsiz olduklarını görürsünüz. Dersin 20 dakikası konu anlatıp 20 dk kaynatırlar. Zor bir test sorusu sorarsınız çözemezler. Zorla etüt istersiniz 1 hafta sonra verirler. Bir etütte en fazla 5 soru çözdürebilirsiniz. Aynı zamanda modül diye verdikleri konu anlatımlı kitapları orta okul düzeyindedir ve en önemli konulara bir iki sayfa ancak yer verirler. Soru bankaları deseniz dershaneden aldığınız bilgiler ile çözemezsiniz. Her ay yaptıkları deneme sınavlarının konuları sınırlıdır. İkinci dönemin her deneme sınavında ilk dönemin konularına daha çok yer verirler. Kurum olarak öğrencileri yanıltmasını ve yanlış yönlendirmesini de çok iyi bilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle öyle arkadasimdan biliyorum o da cok pisman olmustu

• Final de aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav pişmanlıktır net
  • Ben de 12. Sınıfta sınav temel lisesine geçmiştim. Aynen arkadaşın dediği gibiydi. Sonuç mezuna kalmıştım

• Sınav temel lisesine giden biri olarak kesinlikle katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açı falan da aynı butik etüt merkezlerine gidin dandik temel liselere mezun dershanelerine boşuna 8 10 bayılmayın

• Çekmeköy şubesine gitmiştim kurs öğrencisi olarak. Öğretmenleri iyidi (ozelliklede geometricisi Soner Hoca) deneme sınavı olarak haklısın hocalara bunu dile getirip farkli yayinlarin sinavini olmustuk. Modüller cidden bok gibi. Kurum hem temel lise hem kurs oldugundan 15 tatilde ygsden 1 hafta once temel liselilerle soru cozun sirasi kavgasi yapmistik. Tabi simdi kurs bolumunu tasidilar....

• Demek her yerde aynıymış. Siz neredeki Sınav'daydınız? Ben Antalya'da bir kurumundayım aynı dediğiniz gibi. Apotemi sorularımı çözdürmek için götürdüğümde bu kadar zor çıkmaz sınavda dediler sonra LYS Matematik-YGS Matematik gördük zor çıkıyor muymuş çıkmıyor muymuş. Soru bankaları çöp, denemeler çok basit. Öğrencileri yanıltıp ilüzyona sokuyorlar (kolay denemedeki netlerle). Sonra acı son.
  • Ayrıca hocalarının hepsi çok bilmiştir. Şöyle çalışın böyle çalışın derler. Sonra herkes başarısız olunca döner suçu öğrenciye atarlar.

Şöyle eğitim hayatımız böyle eğitim geçmişimiz vardır diye öterler. Başarılı gördükleri öğrencilerden daha iyi sonuc alarak, eğitim geçmişlerine adımı altın harflerle yazdırttıkları içinde teşekkür ederim.
  • 2 yıl gittim kesinlikle katılıyorum kayıt olmadan önce yalanlar söylerler çok iyi kurum havası verirler ama berbatlar sakın gitmeyin yada gidin rakip azalsın

• Kardeşim bu finaldi sınavdı aynı b.k Un cesitleri bunlar.

• Dediklerinin %80 i doğru gerçekten disiplin li duruyor ama 2 ay sonra dağılıyor ders

• finale gittim pişman oldum arkadasım sınava gitti o binpişman olmuştu.
  • Yüzde bir milyon haklisin SİNAV EĞİTİM KURUMLARI PARACİDİR ogrenciye para gozuyle bakar ilcemde gittigim temel lise gecen sene sadece 1 kisi 16k yapabildi o cocukta ozel ders destegi alarak..

denemeleri kitaplari dandik ogretmenleri ve idarecileri işin ehli degil rehberlik desen sifir kesinlikle gitmeyin

• Sınava gittim, sınıfımız 16 kişiydi, 12'si hukuk kazandı.

Ben geçen sene 140k idim, bu sene 30k oldum.

Her şey eldeki fırsatları kendine çevirmekte bence. Ha ama o fırsat hiç yoksa bilemem.

Ayrıca SBS zamanlarında da 6. sınıfta sınav gidip 470 almıştım. Sonra finale gittim bir türlü toparlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinx -- 30 Ağustos 2017; 15:9:16 >
  • ÇÖP ötesi bir kurumdur verilen kaynakları anca yakarak ısınma niyetine kullanabilirsiniz denemelerden bahsetmek bile istemiyorum
  • Dershanelerin (şimdi isimleri değişti ve temel lise oldular güya) %90'ı çöptür. İş sizde bitiyor arkadaşlar. Çok çalışacaksınız ve özel kurumlara sadece eksiğinizi kapatmak için başvuracaksınız. Aksi takdirde zaman ve paranızı boşa harcarsınız ve emeğinizin karşılığını da alamazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.