Şimdi Ara

sınav donemı aıle baskısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerden baslasam bılemıyorum aılem benı hıc desteklemıyo gerızekalı gozuyle bakıyo bu sene mezuna kaldım 45bındım tmde kendıme guvendım en kotu ılk 10kya gırerım dedım ama ıkı haftadır dogru duzgun ders calısamıyorum ablam sureklı okumayacak zaten bosuna ugrasıyosun dıyıp duruyo anneme sureklı bı baskı kazan da gorelım hıc bısey olmıycak senden lafları kafayıyıcem artık kımse benı desteklemıyo yapabılecegıme kımse ınanmıyo ben de halıyle artık ders calısmak ıstemıyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu kendi lehine çevirebilirsin... ailen seni desteklemiyorsa, kazanamazsan bile bir şey olmayacak, bir şey kaybetmeyeceksin, yani ''kazanamazsam ailem hayal kırıklığına uğrar'' gibi bi derdin yok... bu yüzden senin yerinde olsam diğerlerine göre oldukça rahat hazırlanırdım... bu arada forumdaki insanların başarı hikayelerini okursan, başarabileceğine inancın artar... sen çalışıp, Allah'a tevekkül et... dediğim gibi her zaman bardağın dolu tarafına bak. senin yerinde olsaydım inan çok rahat olurdum ve stres yapmadan çalışırdım. buda büyük bir + ' dır. ama tabi boşlamak yok. kendini az çok tanıyorsundur artık, kendine uygun bi program yap. kendini motive et önce...
  • Eger imkanin varsa anneanne babaannene gidip birer haftalik on gunluk kamplar yapabilirsin veya bi yurda cikabilirsin. Ben oyle yaptim yapiyorum da :D hem daha sakin ortam hem dedigin gibi bu durumlar yasanmaz :)

• babaannem ben daha dogmadan olmus onu hıc gormedım anneannem de baska sehırde oturuyo yurt ısını dusundum fem yurduyla konusmaya gıttım ama mezunları almıyolarmıs ve evde gercekten ders calısamıyorum tv hep acık her yere benı gonerıyolar kıtap bıle aldırmak ıcın yalvarıyorum gunlerce napcam hıc bılmıyorum

• Bende mezuna kaldm kardes anliyorum seni... Banada güvenmyorlar ama umurumda degil günde en az 7 saat calisiyorum deli gibi... Sirf babam yapamazsn derken o sonucu bagira bagira okumak icin

• İplemeyin arkadaşlar boşverin. Mezuna kalan herkes bu yıl bir yeri yazıp gidebilirdi ama ideallerimiz için tekrar deniyoruz. İnanın seneye Temmuz ayında o sonuç elimize geçince bu günleri gülerek hatırlatacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde KPSS Tercihi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.