Şimdi Ara

Sınav çok kolaydı diye gezen tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav kolay değildi,zor bir sınav da değildi. 90 net zor gören adam gelip sınava kolay diyor evet kolaydı sana göre. sınavda eleyici sorular vardı.ders ders analiz edersem: fizik: hiç öyle tip sorular çözmemiştim zor değildi ama farklıydı ilginç yanlışlar gelebilir.
    kimya:çok kolaydı 1 saatte hazırlamışlar heralde
    biyoloji:2-3 tane seçici soru vardı dikkat istiyordu ama zor değildi.fen testiyle ilgili çok kolaydı diye gezenler heralde 35+ hedeflemeyenler. 20 net yapıp kolaydı diye gezmek kolay tabii

matematik:kolay demeyelim ama alışılageldik sorulardı. eski soruları çözmüş,problemlerde iyi olan biri full bile yapabilirdi. zor bir test değildi.
    geometri:soru sayısı 1 eksilmiş heralde kolay bir bölümdü çok zorlayıcı bir soruyla karşılaşmadım.

tr:kolay gibi gözüküyordu ama bence netler düşük gelecek. 35 dakikada çözdüm.çok çeldirici sorular vardı. sondaki paragraf soruları zorladı. genel olarak uzun uzun paragraflar görmedim.

sos:genel olarak en zor kısımdı. tarih kolay-orta sayılırdı,coğrafya 2-3 soru zordu. felsefe yine 2 soru zordu.din en son çözdüğüm için hepsi zor geldi

• hocam sende düşük yapanlara kolay sınavdı algısı var da bence yüksek yapanlar için de çok basit bi sınavdı
    fizik ve din çok zordu tamam ama geriye kalan 8 ders çok kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: POMPEII

hocam sende düşük yapanlara kolay sınavdı algısı var da bence yüksek yapanlar için de çok basit bi sınavdı
    fizik ve din çok zordu tamam ama geriye kalan 8 ders çok kolaydı

bence sınavdan önce çok zor olacak beklentisiyle girildiği için böyle düşünüyorsun. 2014 lys matematikte de böyle olmuştu 2013 çok zor olduğu için o beklentiyle girilip çok kolay çok kolay diye çıktılar. zor bir sınavdı demiyorum yanlış anlaşılmasın ama çeldirici soruları olan ortalama bir sınavdı demek en doğrusu.
  • Bence 100 ün üzerinde fulleyen olur gibi hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.