Şimdi Ara

Sınav Başvurusu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun internet bankacılıgı ıle 35 tl yatırdım. Peki İnteret üzerinden Başvuru yapabiliyormuyum yoksa illaki bir liseye mi gitmem gerekiyor?

Mühendis
  • Üniversite okuyorum şuan,paramı yatırdım sisteme girdiğimde sanıuyorum parayı yatırdıgım sısteme daha gecmedı.

Mühendis
  • Eyw,Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: ucibey

Eyw,Teşekkürler...

yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Mühendis
  • Baboşlar deli olucaö ya.sisteme giriyorum bireysel basvuruya tıklıyorum şöyle yaı cıkıyor "Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız! " Acaba sistem parayı yatırmadım olarak mı görüyor.
    aa
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucibey

Baboşlar deli olucaö ya.sisteme giriyorum bireysel basvuruya tıklıyorum şöyle yaı cıkıyor "Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız! " Acaba sistem parayı yatırmadım olarak mı görüyor.

Hayır, aksine sistem sizin paranızı tanımlamış. Para yatırmamış kişilerde, '' Bu sınav için para yatırmanız gerekiyor '' şeklinde bir uyarı çıkıyor.

Bu seneki uygulamaya göre ; 2010 yılından önce başvuru yapmış adaylar, sadece başvuru merkezlerinden sınav başvurusu yapabiliyor. Bulunduğunuz üniversite veya herhangi bir lisede başvuru yapabilirsiniz. Eğer lise diplomanızın fotokopisi hali hazırda yoksa, üniversitede yapmanızı öneririm. Öğrenci işlerine dilekçe verip, hemen bir diploma fotokopisi alabilirsiniz.

Başvuru merkezinde sizden ; Lise diploma fotokopisi, T.C. Nüfus cüzdanı ve banka dekontunu istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 11 Ocak 2012; 13:38:35 >

• Bir üniversitede okuyor olduğun için başvuru merkezinden yapman gerekiyor sanırım. Benim kuzenimin de durumu aynıydı geçen sene bi üniversite kazandı ve orada okuyor şuan. Başvuru merkezine gidip öyle kayıt oldu.

Orijinalden alıntı: Infernus

Bir üniversitede okuyor olduğun için başvuru merkezinden yapman gerekiyor sanırım. Benim kuzenimin de durumu aynıydı geçen sene bi üniversite kazandı ve orada okuyor şuan. Başvuru merkezine gidip öyle kayıt oldu.

Üniversitede okumayla alakası yok. Sadece 2010 ve 2011 internetten başvuru yapanlar bu sene yine internetten yapabilecekler. 2010 senesinden önce başvuru yapanlar, başvuru merkezlerine gidecek mecburen.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.