Şimdi Ara

Sınav Başarı Duası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
4
Favori
7.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkürler, Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 31 Ocak 2012; 23:00:21 >
  • eline sağlık kardeşim İNŞALLAH bu sınav sonunda hepimiz için hayırlı olur
    (dualar ile cemaatin özdeşleştirilmesi ne kadar kötü bir şey dua tüm Müslümanlar için var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan.

quote:

Orijinalden alıntı: -öndengidenatlı-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_ShArK

Kendi varlığından haberi olmayan, niye dünyada bulunduğunun farkında olmayan beyinleri samanla dolu insanlar bu mesaja '' Şakirt detected'' der.

Şayet; ALLAH '' Hiç bilenle, bilmeyen bir olur mu'' ayetinde ilk başta çalışıp sonradan işi Allah'a bırakmanın doğru olduğunu belirtiyor. Ben hayatımda hiç bir cemaat ortamından bulunmadım. Ancak Allah'ın ayetinin olduğu bir yerde bunu yazan kişiye şakirt falan diyen varsa kendisinin müslümanlığından şüphe etmek gerekir.

Adam gibi teşekkürler yazacağına ''Şakirt detected'' yazan zihniyetine acımak elimizden gelen en güzel şey bence. Unutmamalıdır ki; forumumuzda 130 netin altına düşmeyen türkiye sıralamasına girecek değerli üyelerimiz o beyini Allah'a borçludurlar. Amacım vaaz vermek falan değil bu lanet '' şakirt'' yakıştırmasını ortadan kaldırmak.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sanırım en kötü şey. Teşekkürler kardeşim paylaşım için. Biz elbetteki çalışacağız ve sonunda Allah'ın dua edeceğiz. Zira Allah'ın emekleri boşa çıkardığı pek görülmemiştir. İyi Forumlar.

badem bıyık detected. şaka şaka :D ali döktürmüşsün gene

Fake hesap kokusu alıyorum sanki :D

ne fakesi kardeşim forumdaki üstün zekalılar yüzünden uzaklaştırıldık :D

Yanlış anlama fake derken fazla hesap..Biliyorum bende az çekmedim bu üstün zekalılardan Allah yardımcımız olsun :D

• Farkında olsalar aslında hiçbir şey bilmediklerinin acıyorum valla.Kimin ne oldugunu bilmeden artistlik yapıyolar eminim realde görseler her şey farklı olur
  • quote:

Farkında olsalar aslında hiçbir şey bilmediklerinin acıyorum valla.Kimin ne oldugunu bilmeden artistlik yapıyolar eminim realde görseler her şey farklı olur

Hiç sallamayınca sorun olmuyo..tavsiye ederim...
  • gerk yok ya sınavdan sonra görürüz kralım diyenleri :)
  • quote:

gerk yok ya sınavdan sonra görürüz kralım diyenleri :)

Hocam isimlerini pm yoluyla atabilir misin??merak ettim
  • Hmm... Yani nasip değilse kazanamıcam
  • Allah razı olsun
  • Evet coook guzel olmus yazi allah hepimize kolaylik versin
  • Allahın yapacağı birşey yok çalışın kazanın. Siz ayrıcalıklı kulmusunuz ki yardım etsin ?
  • Nasip se Nasip degilse gibi şeylere pek inanmam çalışırsın duanı edersin alırsın karsılıgını calısmadan birşeyler beklemek hatim indirmek affedrsnz hiç bir şeye yaramaz ayrıca allah herkese aynı beyini zekayı vermiş onu geliştirmek senin elinde forumda 130 neti geçen kişilerde emek veriyor çabalıyor geceleri uyumuyor belkide.

Çalışan KAZANSIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroLyne93 -- 1 Şubat 2012; 10:19:31 >
  • Tevekkül çok öenmli arkadaşlar.Sınava çalışırkende sınava girerkende unutmayın ki böyle gerektiği için yaşıyoruz.Sadece Allahın istediği olur.Sen sınava çalıştıysan heyecan vs. sadece bir aracıdır.Sen çalış gerisini Allaha bırak.
  • ooo nasılsın nurullah abi
  • Otur otur bir dua et tam puan alırsın ŞAKIRT!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Otur otur bir dua et tam puan alırsın ŞAKIRT!!!

quote:

Orijinalden alıntı: mccarteqz

http://www.swfcabin.com/swf-files/1304884017.swf

quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

şakirt detected

bazı arkadaşlar was here

eyvallah.

• Bu işler dua ile olmadığını biliyorsunuzdur dimi ? İstediğin kadar dua et ama sen adım atmazsan Allah seni nasıl kurtarsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.