Şimdi Ara

Sinan Oğan parti kursa gözüm kapalı atarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genç dinamik soylemleri hem millliyetçi modern atatürkçü bağnaz değil din düşmanıda değil mhpden biraz adam çalsa chp nin iyilerinden akp dende tırtıklasa tadından yenmez...ülkeye yeni oluşum şart......şu anki partilerin hepsi dışkı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Eylül 2015; 17:10:45 >

• Bahçeli harcadı adamı. Kimi rakip görse yok ediyor. MHP Bahçeliden kurtulmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

Bahçeli harcadı adamı. Kimi rakip görse yok ediyor. MHP Bahçeliden kurtulmalı..

aynen sinan oğanı beğenmeyen yok çevremde ama önünü kesiyorlar sinan oğanı attığı için mhp vermem diyodum ama bütün partiler kaka çuvalı hepsi kendi zümresini besliyor.. ama sinan oğanı yeni bir oluşumda görürsem sualsiz desteklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Eylül 2015; 17:10:22 >
  • Ya arkadaş bırakın yeni kurulacak partileri

Seçime 30 a yakın parti giriyor

Çoğunun kısaltmalarından ne partisi olduğunu bile anlamıyoruz

Değişiklik yapılacaksa parti liderlerinin değişmesi lazım

Mesela bahçeli, mesela kılıçtaroğlu

Bahçelinin ne vizyonu var, rahmetli muhsin yazıcıoğlu onun yerinde olsaydı gözüm kapalı oy verirdim

Şimdiki mhp ye oy veresim içimden gelmiyor

Bunlar ülke falan yönetemez

Ne akp, ne chp, ne mhp

Hdp zaten benim gözümde = pkk

Yok anasını satayım, lider yooooook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

Bahçeli harcadı adamı. Kimi rakip görse yok ediyor. MHP Bahçeliden kurtulmalı..

aynen sinan oğanı beğenmeyen yok çevremde ama önünü kesiyorlar sinan oğanı attığı için mhp vermem diyodum ama bütün partiler kaka çuvalı hepsi kendi zümresini besliyor.. ama sinan oğanı yeni bir oluşumda görürsem sualsiz desteklerim...

Yanılmıyorsam Ümit hoca da ihraç edilip şimdi vekil yapıldı. Televizyonda ne zaman görsem Sinan ve Ümit beyi İzlerim.

MHP'nin Tek sorunu bahçeli ve onun işe yaramayan parti kadrolarıdır. 80 yaşındaki Ekmeleddin beyle olmaz.

Sinan Oğan gibi genç lafı dinlenen isimler gelmeli. Bahçeli Meral hanımı meclis başkanlığı için aday gösterseydi seçilme şansı vardı.
    ne yaptı 80 yaşındaki Ekmeleddin ihsanoğlınu gösterdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.