Şimdi Ara

Sinan Gümüş'ü kiralasak nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sinan Gümüş hepimizin çok şey beklediği yıldız adayı diyeceğimiz bir oyuncu, fakat bugüne baktığımızda istikrarlı forma şansı bulamıyor yedek kalması da bizim için pek iyi değil...

Yurt dışına kiralansa ve en azından istikrarlı şekilde forma giyerek futbolunu geliştirse, Bruma örneği ortada adamı neredeyse kaybediyorduk fakat özgüvenini ve yeteneğini geliştirip geri geldi.

Jor'un Sinan üstünden sezonun geri kalanında planları varsa ayrı, fakat böyle bir yedek bir sonradan girerek kalacağına kiralasak daha iyi...

• Devre arasında, yarım sezon için top 5'lig den birisinde oynayan herhangi bi kulübe kiralanabilir.
    Yalnız sezon başı geri gelmezi lazım malum seneye Şampiyonlar Ligi için rotasyona ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Devre arasında, yarım sezon için top 5'lig den birisinde oynayan herhangi bi kulübe kiralanabilir.
    Yalnız sezon başı geri gelmezi lazım malum seneye Şampiyonlar Ligi için rotasyona ihtiyaç var.

Sinan'ın atlaması gereken bir eşik var ve onun kıyısında duruyor, potansiyeli yüksek bunu bizimle de başarabilir fakat süreklilik lazım...

Keşke geçen sene kiralasaydık, şuan daha hazır ve ne yapacağı belli bir Sinan olurdu elimizde...
  • Sinandan ben çok ümitliydim ama bu yavaştan kırılmaya başladı bende. Fırsat verilmiyor dedik, oynaması lazım dedik ama oynadığı maçlarda da hep etkisiz kaldı. Geçen hafta Poldi'nin attığı golde karşı karşıya pozisyonda topa vurma şekline, vurduğu yere bakın.. çıldırttı beni. 2 sene içinde kendini ciddi anlamda kanitlamazsa yok olup gidecek. Bunu kimse söylemiyor mu bu çocuklara hayret ediyorum. Hala instagram peşinde. Poldiyi örnek alıyor ama yanlış bakış açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ispanya havası alsa iyi olacak. Bak emre gitti şuan ligte en çok kilit pas atan oyuncu konumunda. Emre bile böyleyse Sinan robben gibi döner

• quote:

Devre arasında, yarım sezon için top 5'lig den birisinde oynayan herhangi bi kulübe kiralanabilir.

Şampiyonlar ligi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Şampiyonlar ligi mi

Niye bu kadar garipsedin ? SoN 5 sene kimler gitmiş araştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jor sinan çalışmıyor diye demeci var. Klasik türk aklı bir yere kadar calis ondan sonra yat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yasin oynayacağına Sinan Gümüş oynasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Sinandan ben çok ümitliydim ama bu yavaştan kırılmaya başladı bende. Fırsat verilmiyor dedik, oynaması lazım dedik ama oynadığı maçlarda da hep etkisiz kaldı. Geçen hafta Poldi'nin attığı golde karşı karşıya pozisyonda topa vurma şekline, vurduğu yere bakın.. çıldırttı beni. 2 sene içinde kendini ciddi anlamda kanitlamazsa yok olup gidecek. Bunu kimse söylemiyor mu bu çocuklara hayret ediyorum. Hala instagram peşinde. Poldiyi örnek alıyor ama yanlış bakış açısından.

Bende aynı şekilde öyle beklenti içindeydim fakat gittikçe buradaki oyunculara benziyor diye düşünüyorum, biraz ben oldum hissine kapıldı sanırım...

Çokta erken konuşmamak lazım fakat gelişime devam etmesi gerek, ya oynayacak ya kiraya gidecek...Lig içinde yeterli tempoyu yakalarsa etkili bir oyuncumuz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Yasin oynayacağına Sinan Gümüş oynasın.

Hocam kesinlikle Yasin oynayacağına Sinan oynasın düşüncesindeyim, fakat Jor inatla Yasin'i oynatıyorsa bi sıkıntı var demektir. Yasin öyle çok formda da değil, fakat Sinan bir türlü formayı kapamadı.
  • Hollanda'ya kiralasak şuan belki de Enes'le gol krallığında yarışırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Bir ispanya havası alsa iyi olacak. Bak emre gitti şuan ligte en çok kilit pas atan oyuncu konumunda. Emre bile böyleyse Sinan robben gibi döner

İspanya tercihi doğru olabilir, en azından istikrarlı forma giyse kendini dahada geliştirir. Burada fazlaca sempati duyuluyor, maçlarda adına tezahürat yapılıyor...Öyle olunca bence biraz rahatladı, rehavete kapıldı.

Fakat biraz daha toparlanması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Hollanda'ya kiralasak şuan belki de Enes'le gol krallığında yarışırdı.

Hocam City bile Enes'i Hollanda'ya kiralıyorsa vardır bi bildiği :) Kaldı ki iyi bir gelişim sergiliyor, Hollanda bu konuda iyi bir lig...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Şampiyonlar ligi mi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayısı > 14

Fenerbahçe + Beşiktaş + Trabzonspor + Bursaspor'un toplam Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayısı > 14

Yani Türkiye'de Şampiyonlar Ligi = Galatasaray

Siz kimsiniz ?

• Riekerink'e son derece güveniyorum eğer Sinan'a forma vermiyorsa bunun arkasında birşey var. Bence kiralanmalı bu olayın büyüyüp bir Guardiola/Yaya Toure, Mourinho/De Bruyne boyutuna girmesinden önce. Mesela Monaco onu istiyordu, kiralık alırlarsa orada gelişir çünkü Monaco bu sezon sağlam ve en önemlisi daha ofansif oynuyor. Ayrıca yanında Falcao olacak. Veya Almanya, Ispanya.. Yeter ki defansif Italya veya bam güm futbol oynayan Ingiltere olmasın. Bruma/Sneijder/Sinan üçlüsü düşünmek çok iştah verici
  • bu yaz saçları sarıya boyatan 2 yerli vardı biri sinan diğeri sercan, başka sözüm yok hakim bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Hollanda'ya kiralasak şuan belki de Enes'le gol krallığında yarışırdı.

Hocam City bile Enes'i Hollanda'ya kiralıyorsa vardır bi bildiği :) Kaldı ki iyi bir gelişim sergiliyor, Hollanda bu konuda iyi bir lig...

Hollanda ve Belçika bu iş için en ideal ligler. Bence de hala kiralanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podolski yada Bruma sakatlansa direk Sinan'a muhtaç duruma geliyoruz.Zaten Poldi forvet konumunda daha çok oynayacak gibi o yüzden kanat eksiğimiz var.Yasin'e güven olmaz.Josue,Snejider kanat oyuncuları değil. O yüzden Sinan bize lazım.
  • Aydin yilmaz 2 olacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.