Şimdi Ara

Simülakr Ve Simülasyon Kuramı- Jean Baudrillard.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hoca ödev verdi. Kitabını okuyun diye. Okudum ama tam kafama oturmadı. Çok ağır bir kitap. Bir de iletişimci olucam :( Sizden ricam bu kuramı bilenler buraya özet halinde yazabilir mi? Yani benim anlayabileceğim tarzda. Mesela şu kadarını anladım. Bir insanın hasta olmadığı halde hastaymış gibi yapması simülasyon kuramına girermiş. Lütfen bilenler yardımcı olsun.

İnternetten kopyalamayın lütfen onlara bende ulaşabiliyorum. İletişimci olan varsa açıklamasını rica ediyorum.

• up
  • Lütfen
  • Matrix'i izle. Başroldeki Keanu Reeves'e (Neo) filmin çekimlerine başlamadan önce bu kitabı okutmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş saçma spaan bişey bu simükasyon olaylarınfalan. Belliki hocan ateist. Sizede aşılamaya çalılıyor. Hepsi saçmalıktam ibaret. Oku ama anlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karenaist

Kardeş saçma spaan bişey bu simükasyon olaylarınfalan. Belliki hocan ateist. Sizede aşılamaya çalılıyor. Hepsi saçmalıktam ibaret. Oku ama anlama.

Anlayıp reklam bulmam lazım bununla ilgili. Sınav yapmıycak hoca sınav yerine reklam istiyor. Ben de duymuştum bu kitabı yazan adam nihilistmiymiş neymiş. Baya kötü etkiliyor insanın bakış açısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Matrix'i izle. Başroldeki Keanu Reeves'e (Neo) filmin çekimlerine başlamadan önce bu kitabı okutmuşlar.

İzledim. Sanırım gerçek dünyanın aslında gerçek dünya olamayacağını. Bize başkalarının göstermek istediği şeyleri bir yalanın içinde yaşar gibi yaşadığımızı filan anlatıyordu. Tam anlamamışta olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilizcen varsa bişeyler yakalarsın belki buradan üşendim valla bakmayahttps://www.reddit.com/r/philosophy/comments/3f1llc/simulacra_and_simulation_a_1981_philosophical/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

ingilizcen varsa bişeyler yakalarsın belki buradan üşendim valla bakmayahttps://www.reddit.com/r/philosophy/comments/3f1llc/simulacra_and_simulation_a_1981_philosophical/

İngilizcem az var. Çevirebilirim. Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.