Şimdi Ara

Şimşek Oyun Evi (satıcı hb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toptancıdan 185 liraya aldığım oyun evi HB'de 180 lira ve 3 rengi mevcut. Malzeme kalitesi çok iyi olmasada (yan duvarları esneyebiliyor) f/p oranı iyi.

http://www.hepsiburada.com/simsek-oyun-evi-p-HBV000004IZKP

• Firmadan daha önce bi akülü traktör aldım kargodan geldiğinde kıruk geldi firma geri almakta sorun çıkardı şimşek i aradım firma sahibi getirin dedi ve kutusunu dahi açmadan sıfırı verdi bana yolladı firma beni mağdur etti ama şimşek çok iyi firma bunu yazmak istedim. Sahibi de çok beyfendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Helal olsun, böyle kaliteli ve dürüst güvenilir satıcılara çok ihtiyacımız var ülke olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimşek mcqueen evi sanıp girdim. Meğersem normal evmiş. Bu dümdüz bu fiyataysa şimşek mcqueen'in lisanslı ürününü 300'e 400'e falan satarlar galiba. Ama bendeniz sıcak fırsatlık bir durum göremedim ama genede açmışsınız konuyu saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ya herro ya merro

Bende şimşek mcqueen evi sanıp girdim. Meğersem normal evmiş. Bu dümdüz bu fiyataysa şimşek mcqueen'in lisanslı ürününü 300'e 400'e falan satarlar galiba. Ama bendeniz sıcak fırsatlık bir durum göremedim ama genede açmışsınız konuyu saygılar.

şimşek mcqueen evi ne hocam göreseli var mı ?

google arattım bişey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ya herro ya merro

Bende şimşek mcqueen evi sanıp girdim. Meğersem normal evmiş. Bu dümdüz bu fiyataysa şimşek mcqueen'in lisanslı ürününü 300'e 400'e falan satarlar galiba. Ama bendeniz sıcak fırsatlık bir durum göremedim ama genede açmışsınız konuyu saygılar.

o fiyatlar beni aşar zaten. pilsanlar 1000 liradan başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.