Şimdi Ara

ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
8
Favori
27.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzinli motorlarda yanma veriminin artırılması ile emisyonların düşürülerek yakıt tüketiminin azaltılması en önemli çalışmalar arasındadır. Bu sebeple benzin enjektörleri yanmanın gerçekleştirildiği silindir içerine yaklaştırılarak, benzinin direkt yanma odasına püskürtülmesi amaçlanmaktadır. Bu sayede tam yanma sağlanarak motorun verimi artırılmıştır. Giriş havasının turbo veya kompresör ile basınçlandırılması sonucu benzin enjektörlerinin enjeksiyon basınçları da artırılmıştır. Bu sayede daha küçük motor hacminde daha düşük emisyon oranları sağlanabilmiştir. Yanma veriminin artırılması ile birlikte araçtan elde edilen güç ve performans da artırılmıştır. Bu sayede araçlarda kullanılan motor hacimleri küçültülerek daha fazla verim alınabilmiştir.
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    2009 1.2 16v renault symbol marka aracta lovato obd-2 sistem takili. Arac motor rektefesj gordukten sonra lpg de rolanti duzensizligi, stop etme ve gec mars alma problemleri ortaya cikti. Merak ettigim lpg beynini degistirmeden enjektorleri atiker enjektorle degistirme olur mu ?

    Birde regulator bozuk dedi fakat adama guvenemedim bana 700-800 tl masraf cikardi. Regulatorden giden bir boruyu soktu ve regulatore kopuk surdu baloncuklanma olustu. Yaptigi test nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REGÜLATÖRÜN EMİŞ KISMI DİYAFRAM PATLAYINCA KABARCIK YAPAR .Kİ ANLATTIĞINIZ ARIZALARDA BUNU GÖSTERİYOR .ATİKER REGÜLATÖRDE İŞİNİZİ GÖRÜR 250 TL CİVARI YANİ İLLA LOVATO OLACAK DİYE BİR DURUM YOK.
  • Merhaba. Ford Mondeo 2015 model, 1.5 ecoboost motora daha önce uygulama yaptınız mı? Hangi kitler uyumludur fiyatı nedir?
  • s700 kullanıcısına yanıt
    Geçiken cevap için özür dileriz .

    prins vsi2 di kiti uygulaması yaptık .sonuç sorunsuz oldu .tavsiyemiz budur.
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim. Araç lpg de stop ettikten sonra zor çalışıyor, 2 - 3 defa marş yapmak ve gaza basılı tutmak gerekiyor.

    https://www.lpgmarketim.com/urun/atiker-albien-ultra-performans-enjektor

    Easyfast lovato K tipi enjektör var, şundan alıp taksam uyum sağlar mı ? Lovato kaliteli diye taktırdık anlamadığım 50-60 bin km dolmadan lovato enjektörleri bozuldu. Normalde enjektörler 50-60 bin km gitmez mi ?

    https://www.trendyol.com/atiker/sirali-lpg-beyin-isi-sensoru-filtre-seti-p-39686224?

    Dediğiniz regülatör bu mu ? Bunları alıp gelsem ne kadara takarsınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 21 Temmuz 2020; 1:57:38 >




  • LOVATO K TİP Enjektör 1,8 ohm dur .bu linkdeki enjektör bunun asla muadili olamaz .bu tür durumnda internetten ürün alan bir çok müşterinin mağduriyetine şahit olduk .bizce gittiğiniz atolyeden alın sıkıntı olsa muhatap bulursun .bir müşterimiz internetten bilindik marka regülatör alıyor aleminyum kanalında sıkıntı var araç conta yaktı .şayet yolunuz düşerse yardımcı oluruz .
  • İyi günler. Aracımda prins technomax kit var. Yazılımı, ayar programında 9.10 olarak görüyorum. Daha yeni bir sürüm var mıdır? Varsa nasıl edinebilirim? Selamlar.
  • SON GÜNCEL HALİ BUDUR
  • İlginize teşekkür ederim. İyi günler.
  • BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ
  • merhaba ,araçta marşa basıldıgında lpg anahtarı ışıklarına bazen elektrik gelmiyor aaraba calışmıyor haliyle ,bi süre sonra geliyor ,bzen ise direk geliyor,sigorta, anahtarda sorun yok denildi,en son kontak değiştiricek ddenildi,sizce sorun nedir?

    edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 28 Temmuz 2020; 15:53:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tremere117

    merhaba ,araçta marşa basıldıgında lpg anahtarı ışıklarına bazen elektrik gelmiyor aaraba calışmıyor haliyle ,bi süre sonra geliyor ,bzen ise direk geliyor,sigorta, anahtarda sorun yok denildi,en son kontak değiştiricek ddenildi,sizce sorun nedir?

    edit
    merhaba ,araçta marşa basıldıgında lpg anahtarı ışıklarına bazen elektrik gelmiyor aaraba calışmıyor haliyle ,bi süre sonra geliyor ,bzen ise direk geliyor,sigorta, anahtarda sorun yok denildi,en son kontak değiştiricek denildi,sizce sorun nedir?
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Üstadım merhaba,ayarları yapılmış aracın Regülatör basıncını çeyrek tur artırırsak ayarlar bozulur mu?Bunun zararı olur mu?Vida eski konumuna çevrilirse kesin olarak ayarlar bozulmuşsa eski haline döner mi?Teşekkür eder saygılar sunarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Atiker Grand kullanıcısıyım aracım megane 4 araçta son zamanlarda az miktarda su eksiltme başladı muhtemelen lpg için atılan t den kaynaklı 30 bin km de bunların aşınması normal mi ve tahmini ne kadar masraf çıkar?
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    sistem ne marka
  • stsahin06 S kullanıcısına yanıt
    su kaçağı regülatör dirseklerinden veya su tesi bağlantılarından olabilir bu kadar az km olması beklenmez
  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

    skoda süperb ve tabiki prins




  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

    toyota auris atiker




  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

    Opel mokka turbo prins technomax

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.