Şimdi Ara

Şimşek'in 'Fakir aile ziyareti' twiti gündem olduktan sonra apar topar sildi. Ama birini unuttu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seneler önce attıgı twit tekrar gündem olduktan sonra apar topar fakir aile twitini sildi. Ama birini silmeyi unutmuş. "FAKİR aile ziyareti MARATONU"


    Ulan bu ekşiciler ne adamlar he 10 sene önceki twiti ortaya çıkarıp bakanın danışmanlarına gece gece iş çıkardılar Şimşek'in "Fakir aile ziyareti" twiti gündem olduktan sonra apar topar sildi. Ama birini unuttu. Ey bakanın danışmanları twiti niye sildiniz? Utanılacak bir twit diye mi? Bazı muhaliflerin bile övüp medet umdugu elemanın vizyonu :)



    Şimşek'in "Fakir aile ziyareti" twiti gündem olduktan sonra apar topar sildi. Ama birini unuttu.Mehmet Simsek (@memetsimsek) on Xtwitter
    Fakir aile ziyareti maratonum teravih namazından sonra başladı. Şu anda 9. aile ziyaretindeyim. Belki de sahura kadar sürecek:-)
    https://twitter.com/memetsimsek/status/99964013861015552?t=KT1dzVWx9f79nuKH5z9Vvw

    Bu da apar topar sildigi twit.




    Şimşek'in "Fakir aile ziyareti" twiti gündem olduktan sonra apar topar sildi. Ama birini unuttu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Aralık 2023; 9:36:18 >







  • Davutoğlu vol2. Yalnız başarılı ekonomistlerin hep böyle olaya gerçekçi bakıyor. Davutoğlunu kast etmiyorum kendisi halkı altta gören bilmem ne soyundandır. Mehmet ise doğruyu söylemiş.

    İibfde anlatılır maslow piramiti gelir dağılımları kalkınma refah gsyih finansal okuryazarlık yöneylem fırsat maliyeti. Yani bir millet sınıflara ayrılmıştır ve öyle bakılır. Olayları mantıkla okuyabilenler başarılı oluyor işte. Ben hiç yapamıyorum. Çünkü çok okumak, çok çalışmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda biz: "fakirim ss'li" diye kendimize hitaben espri olsun diye telaffuz ederiz bu kelimeyi, adam karşısındaki aileye hitaben: "bakın bunlar fakir ss'li" demiş ahaha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.