Şimdi Ara

Sims nasıl zevkli hale getirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetimin kotalı ve ekran kartımın bozuk olması nedeniyle aradım taradım simsi buldum(the sims 1)ama oyunu açtığımdan beri herşey rutin ilerliyor, nasıl daha zevkli olur? yada hangi eklenti dahazevkli yapar

• O oyunu 5-6 yıl önce orta okula giderken oynardım.Ek oyun paketleriyle daha zevkli oluyo mesela vacation ek paketini yükle simler tatile gidiyo tabiki sende görebiliyosun garsonlar görevliler resepsiyonistler hatta kampa gidersen kazı yapıpı değerli biblolar falanda bulabiliyosun sonra evine geldiğinde rafa falan koyuyo yada kış tatilinde kardan adam yapıyolar havuç falan koyuyolar kayak yapıyolar yaz tatilindede balık tutuyolar.Güzel bir eklenti daha bir sürü şey varda aklıma gelmiyo denemelisin.
  • Ya simste ne kadar çok şey yaparsan yap bireyden sonra rutinleşiyor zaten
  • HiLe YaZmaDaN oYNarSaN ZaTi GeÇiM DeRdİle uGraSmaK ZeVkLi oLuYoOo...
  • Dostum vazgeç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge_92

HiLe YaZmaDaN oYNarSaN ZaTi GeÇiM DeRdİle uGraSmaK ZeVkLi oLuYoOo...

éFéD pâNpaMÂ qHaDlı0rM cH0q sHéFqLy Olyo0 xDé xDé xDé

Edit: Silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLium22 -- 20 Temmuz 2010; 21:37:28 >
  • Şu fake hesaplar niye banlanmıyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız bul kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 20 Temmuz 2010; 21:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Şu fake hesaplar niye banlanmıyor acaba

Şikayet etmessen banlanmaz, yetkililerde her yeri aynı anda göremez, bak ben şikayet ettim şimdi. Hayırlısıyla banlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Şu fake hesaplar niye banlanmıyor acaba

Şikayet etmessen banlanmaz, yetkililerde her yeri aynı anda göremez, bak ben şikayet ettim şimdi. Hayırlısıyla banlanır.

Dün şikayet etmiştim hala dolanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

quote:

Orijinalden alıntı: Bilge_92

HiLe YaZmaDaN oYNarSaN ZaTi GeÇiM DeRdİle uGraSmaK ZeVkLi oLuYoOo...

éFéD pâNpaMÂ qHaDlı0rM cH0q sHéFqLy Olyo0 xDé xDé xDé

Edit: Silinmiş.

ne diyon lan

• sims 2 oynuorum bende
  • Ben de Sims 2 oynuyordum. Bilgisayarım Sims 3'ü kaldırmıyordu. Hayırlısıyla yeni bilgisayar alacağım. Onda oynarım artık. Ben Sims aşığıyımdır.
    Nasıl zevkli hale getirilir dersen bence en güzeli kendi aileni oluşturmak. Sen kendini de bir bebek olarak veya yeni doğan bir bebek olarak tasarlayabilirsin. Daha sonra büyürsün,evlenirsin vs. vs. Güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 20 Temmuz 2010; 22:06:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.