Şimdi Ara

Sims kız oyunu mu? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
19.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teddybear

    Ben 18 yaşından da büyüğüm ve sims oynuyorum bununla gurur duyuyorum kimsenin lafıylada hareket etmiyorumm.. sims bir kız oyunu değil yaşam simulasyonudur bence

  • Sims kız oyunu gibi gözüksede hem kız hem erkek oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil
  • Genelde Kızlar Oynuyor,Ama Oynayan Erkeklerde Var Bence Kız Oyunu Değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oynuyorum kız oyunu değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kıza pes oynamayı yakıştırmıyosam bi erkek de hangi duygular içinde böyle bi oyunu merak da etmiyorum değil yaa, banane
  • Tabi ki bu forumda baya erkek oynuyordur ama söylemiyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nionell

    Tabi ki bu forumda baya erkek oynuyordur ama söylemiyordur.

    Ne alaka?
    Asıl kızlar oynuyor mu?
    Senin yaşında kızlraın yaptığı tek şey Facebook a girmek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sims oynayan birçok erkek ve kız tanıyorum.
  • bence zevk meselesi

    sims de oynadığım oluyor. bunun dışında
    battlefield - call of duty (cod)- grand theft auto (gta) - assassin's creed - pes - fifa - gibi oyunları da oynadığım oluyor.
  • o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larrydavid13 -- 21 Kasım 2016; 1:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle ki bir arabaya baktığında "araba" diyen cahil bir kesim vardır, bir de "ooo yeni BMW 3 serisi... Bilmem kaç beygir, filanca newton metre torku var, en yüksek gücü 8.000 devirde ve 3 ile 4. vitesler arasında verir..." falan diye başlayıp susmak bilemeyen daha bilgili-ilgili bir kesim var. Bazı salaklara göre mini cooper da kız arabasıdır ona bakarsan. Ben bu tür ayrımları son derece saçma buluyorum şahsen. Sims ve spore (futbol değil cahil kardeşlerim bilimsel spore... Bitkilerin döllenmek maksadıyla sağa sola saçtıkları zerzevat anlamındaki spor, tohum gibi bişey) felsefi sorulara neden olmuş simulasyonlardır. Programcılar kullanıcının müdahalesine gerek bırakmaksızın simleri programlasalar, simler bilgisayarın işlem gücü doğrultusunda ve biyolojik kısıtlamalara bağlı olarak kendi kendilerine yaşasalar, felsefi anlamda "canlı" sayılabilirler mi sayılamazlar mı? Soru bu. Bilim Teknik dergisinin sitesinde canlı için yapılan tanımlama şöyledir:

    "CANLI NEDİR?
    Canlı, organize olan ve bu organize karakteri sayesinde de kendi devamını sağlayabilendir. Kendiliğinden çeşitli kimyasal tepkimeleri gerçekleştiren, bu tepkimeler sayesinde yapı taşlarını kendisi oluşturabilen veya gerektiğinde bunları yıkabilen, üreyebilen, içinde bulunduğu koşullardan haber alabilen ve bunlara karşı tepkiler oluşturabilen ve en önemlisi de, bunların hepsini yapabilmek için mutlaka enerjiye ihtiyaç duyan her şey "canlıdır".
    Canlıların kabul gören 3 temel ayırt edici özelliği;
    (1) beslenme, (2) üreme ve (3) etraflarında olup bitenden haberdar olma (duyumsama) olarak sayılır. Bunların hepsinin temelinde ise, bir enerji gereksinimi vardır. Örneğin; bazı kristallerin de kendi kendilerine büyüdükleri bilinmektedir. Ancak gelişmek, üremek ve diğer her şey için, canlılar mutlaka enerjiye ihtiyaç duyarlar.
    Çeşitli yaşamsal fonksiyonların ortaya çıkması, canlıların doğal yapısal özelliklerinin bir sonucudur. Örneğin beslenme, hücrenin canlı yapısının devamı ve işlevlerini yerine getirebilmesi için gerekli olarak ortaya çıkmıştır.
    Dünya üzerinde bulunan tüm canlılar, DNA ve/veya RNA olarak bilinen nükleik asitleri taşırlar. Bu moleküller, yeni bir neslin meydana getirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi depolar. Cansız varlıklarda ise, kendiliğinden çoğalma (üreme) söz konusu olmadığı için, bu tip bir bilginin depolanma gereksinimi de yoktur."

    Bir çok bilim kurgu filmine de konu olan, yeterince gelişmiş bir yapay zekanın canlı sayılıp sayılmaması gerektiği, gelecek yüzyıllarda sosyal felsefenin sorunları arasında önemini giderek arttıracaktır.

    Konuyu detaylandırmaya devam edeyim mi yoksa "bu kız oyunu mu değil mi" kısmında takılmaya devam etmemizi mi istersiniz?
  • Sims kız oyunu değil aslında eğlenceli bile diyebilirim.
  • Kız oyunu değil yalnız, bir erkek olarak böyle seri katiller olsun, deri yüzen psikopatlar olsun, simleri tek hamlede yutan canavarlar olsun, biraz şiddet eksik öyle bir ek paket çıkarsalar tadından yenmez.
  • Değil değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson Knight

    Kız oyunu değil yalnız, bir erkek olarak böyle seri katiller olsun, deri yüzen psikopatlar olsun, simleri tek hamlede yutan canavarlar olsun, biraz şiddet eksik öyle bir ek paket çıkarsalar tadından yenmez.

    Aynen Hocam Düşünce 10 numara
  • Savaş oyunlarının sadece erkeklere hitap ettiğini düşünmek ne kadar doğruysa Sims serisinin de sadece kızlara hitap ettiğini düşünmek o denli doğrudur bence. Sims sadece kızlara hitap eden bir oyun değil, her yaş ve cinsiyete hitap eden bir oyundur. Örneğin birçok meslek sahip olabilme seçeneği sayesinde bir erkek de gayet tabi eğlenerek oynayabilir bu oyunu. Kah müzik kariyerinde ilerleyip rock star olabilirken kah atletizm alanında ilerleyip harika bir sporcu olabilir. En basitinden bir örnek verecek olursam, hoşlandığı kızı yaratıp ona oyunda açılabilir bile Onunla nesiller büyütür, torunlarını sevebilirler. İşte bu yüzden Sims, herkes için var!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvırbaş -- 11 Temmuz 2013; 18:19:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıvırbaş

    Savaş oyunlarının sadece erkeklere hitap ettiğini düşünmek ne kadar doğruysa Sims serisinin de sadece kızlara hitap ettiğini düşünmek o denli doğrudur bence. Sims sadece kızlara hitap eden bir oyun değil, her yaş ve cinsiyete hitap eden bir oyundur. Örneğin birçok meslek sahip olabilme seçeneği sayesinde bir erkek de gayet tabi eğlenerek oynayabilir bu oyunu. Kah müzik kariyerinde ilerleyip rock star olabilirken kah atletizm alanında ilerleyip harika bir sporcu olabilir. En basitinden bir örnek verecek olursam, hoşlandığı kızı yaratıp ona oyunda açılabilir bile Onunla nesiller büyütür, torunlarını sevebilirler. İşte bu yüzden Sims, herkes için var!

    Hocam Sims serisi +12

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün indirdim . Mutluyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

    Dün indirdim . Mutluyum

    İndirerek kurulduğunu ilk kez okudum, duvar inşaa edebiliyormusun?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.