Evet Yorumları bekliyorum. Sims3 emi başlamalıyım, Yoksa sims2 ve bütün eklenti paketlerini yükleyip onamı başlamalıyım? Hangisi daha eğlenceli alternatif olur??
Sims 2 full bence.
sims in yeni jenerasyonunu merak ediyosan ts3 oyna ama merak etmiyosan ts2 ye dewam et aralarındaki tek fark şehirde özgürce dolaşabilme ve şehirle birlikte yaşlanma başka değişik bişi yok
Sims 3
Sims 2 ve bütün eklentilerini oyna derim.Çünkü bana Sims 2 ve oynanabirlilik nedense daha kolya gelmişti.Genede senin tercihin
bu paketler beraber çalışmıyormu? mesela pets ile seasons?? ayrı ayrımı girş yapmak zorundayım bi özelligimi kullanabilyorum.
bu paketler beraber çalışmıyormu? mesela pets ile seasons?? ayrı ayrımı girş yapmak zorundayım bi özelligimi kullanabilyorum.
Sims 2 ye eklenti olarak yüklediğin bütün paketler beraber çalışıyor.Her birini ayrı ayrı açamıyosun diye biliyorum.
evet evet bütün ek paketler bir arada çalışıyo sims 2 de
Bence full paket Sims2.Çünkü EA'nın Sims3 üzerinde biraz çalışması gerek.
Sims 2 Full Paket diyorum. Ama ben komuşularıda görmek, şehirde tur attırmak v.s. istediğim için Sims 3 oynuyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
Sims 2 Full Paket diyorum. Ama ben komuşularıda görmek, şehirde tur attırmak v.s. istediğim için Sims 3 oynuyorum...
Aynen Ama şuan için Sims 2 daha gelişmiş ve detaylı bence.
Kesinlikte Sims 2 Full oyna Sims 3 kötü bence
Sims 3 tabiki.Sims 3 ile Sims 2 nin ek paketsiz hallerini karşılaştırırsanız kesinlikle Sims 3 daha üstündür.Bütün o eklentileri Sims 3 te bir anda görseydik oyun 20Gb'a yaklaşırdı heralde.O yüzden kesinlikle Sims 3 .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme