Şimdi Ara

Sims 3 mü Sims 2 full paketmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sims3 emi başlamalıyım,
    Yoksa sims2 ve bütün eklenti paketlerini yükleyip onamı başlamalıyım?
    Hangisi daha eğlenceli alternatif olur??

• Sims 2 full bence.
  • sims in yeni jenerasyonunu merak ediyosan ts3 oyna ama merak etmiyosan ts2 ye dewam et aralarındaki tek fark şehirde özgürce dolaşabilme ve şehirle birlikte yaşlanma başka değişik bişi yok
  • Sims 3
  • Sims 2 ve bütün eklentilerini oyna derim.Çünkü bana Sims 2 ve oynanabirlilik nedense daha kolya gelmişti.Genede senin tercihin
  • bu paketler beraber çalışmıyormu? mesela pets ile seasons?? ayrı ayrımı girş yapmak zorundayım bi özelligimi kullanabilyorum.
  • Sims 3..Önce görsellik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

bu paketler beraber çalışmıyormu? mesela pets ile seasons?? ayrı ayrımı girş yapmak zorundayım bi özelligimi kullanabilyorum.

Sims 2 ye eklenti olarak yüklediğin bütün paketler beraber çalışıyor.Her birini ayrı ayrı açamıyosun diye biliyorum.
  • evet evet bütün ek paketler bir arada çalışıyo sims 2 de
  • Bence full paket Sims2.Çünkü EA'nın Sims3 üzerinde biraz çalışması gerek.
  • Sims 2 Full Paket diyorum. Ama ben komuşularıda görmek, şehirde tur attırmak v.s. istediğim için Sims 3 oynuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Sims 2 Full Paket diyorum. Ama ben komuşularıda görmek, şehirde tur attırmak v.s. istediğim için Sims 3 oynuyorum...

Aynen Ama şuan için Sims 2 daha gelişmiş ve detaylı bence.
  • Kesinlikte Sims 2 Full oyna Sims 3 kötü bence
  • Sims 3 tabiki.Sims 3 ile Sims 2 nin ek paketsiz hallerini karşılaştırırsanız kesinlikle Sims 3 daha üstündür.Bütün o eklentileri Sims 3 te bir anda görseydik oyun 20Gb'a yaklaşırdı heralde.O yüzden kesinlikle Sims 3 .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.