Şimdi Ara

Sims 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende farklı bir açıdan bakayım,bu oyun çıksa ne olur çıkmasa ne olur exc olsa ne olur olmasa ne olur
  • Yalnız şu gerçeğide unutmayalım.Emulatör ile oynanan oyunlar ps2 oyunlarıdır.Emulatör ile ps3 oyunları oynanmıyor.O yüzden ps3 exclusiveleri %100 exclusive oluyor.Başka hiçbir platformda bulamazsın.Sadece xbox ve pc'ye çıkan oyunlar ise ancak %50 exclusive olur.Çünkü oynayabilecek olduğun başka bir platform var sonuçta..
  • sony_55 hocam gow3 gt yu geçmiş diyolar grafik olarak varmı öyle birşey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

PC'ye çıkıyorsa exclusive olamaz mantığı da ayrı bir komedi. Ne alaka exc. olamaz? Adam PC'de oynamak istemiyordur, oyunları kaldıracak PC'si yoktur veya "oyun oynamanın", konsoldan başka platformda yapılamayacak, zevk alınamayacak şey olduğunu düşünüyordur.

Sonuçta oyunu konsolda oynamak isteyenlerin, bu oyunları oynaması için yapması gereken şey nedir? Xbox 360 almak, başka bir yol var mı? Yok. Konsollar arasında Xbox 360 exclusive'dir bu oyunlar. Hala daha bu mantığı savuşturup exc. değil diyenler var mı? O zaman god of war serileri de exc. değil, gran turismo da exc. değil, shadow of colossus da exc. değil, kısaca PS2'ye çıkmış hiçbir oyun exclusive değil. Millet PC'de çatır çatır oynuyor.

Ne biçim mantık bu ya.

öyle exc oluyorsa alan wake i neden pcye çıkarmıyor bill amca?

Çünkü Alan Wake'in bütün nimetlerini Xbox 360'in yemesini istiyor. Bu oyun için bile birçok Pc sahibi Xbox 360 konsoluna yonelecektir ve Ms'de bunun farkında.

işte diğer oyunlar bu yüzden exc değil

Diğer oyunların ex olmaması ile ne alakası var. Konsollar icinde sadece bir konsol için çıkıyorsa konsollar icinde Ex'dir o oyun. Dante' nin dediği gibi o zaman Gow 1-2 Oyunları'da Pc için var ne yapacağız şimdi;)

Konsol oyuncusu hangi sisteme cikacagina bakar eğer oyun bir konsola cikiyorsa o oyun konsollar icinde Ex'dir

exc dediğin o platformu aldırmaya zorlar ben pc içinde çıkmış olan oyun için neden 360 alayım(konuyu neden sadece konsol oyuncularıyla sınırladın anlamadım)

O platformu aldırmaya zorluyor işte. 400 liraya oynamak istiyorsan xbox 360 alacaksın. başka alternatifin var mı ? yok. Senin gibi düşünmeyen, @hook1903 arkadaşın dediği gibi düşünen milyon tane insan var. PC'yi oyun platformu olarak görmüyorlar belki, sadece konsolları takip ediyorlar belki. Konsolda oynamak isteyen adam bunun için Xbox 360 almak zorunda, "zorunda" diyorum. Zorlama var yani. Konsollar arasında mis gibi exclusive'dir bu oyunlar.

Hayır E3'te bile MS konferansında tanıtılan oyunlarda "şu andan sonrra göstereceğimiz tüm oyunlar Xbox 360 exclusive'dir" deyip SC Conviction falan tanıttıklarında tüm dünyada bir kişi çıkıp da demedi ki "arkadaş bu exc. değil" diye, doğal olarak exc. olarak görünen bir oyun çünkü, ama yurdum DH kullanıcısı exc. değil diyor, bir de buna açıklama yaptırtıyorlar bize.

Dediğim gibi, madem exc. görmüyorsun, o zaman PS2'nin hiçbir exc. oyunu kalmadı şu an ortada, ileride PS3'ün de kalmayacak sizin mantığınıza göre.

• Ms Alan Wake i Ps3 ün arka arkaya gelen sağlam excleri yüzünden exc yaptı zaten bir çok 360 kullanıcısıda Alan exc oldu diyordu ,Pc yede çıkan oyunlar olsa olsa yarım exc olur
  • pc ye zaten çıktı ayrıca konsol olarakda sadece xbox a cıkmıyor;

bakınız;http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=25649
  • Ya çıksa ne olur bırakın allasen. Xbox 360' a bir exc. daha. Neymiş o? Sims 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Nisan 2010; 9:28:29 >
  • Diğer platformlara da geliştiriliyormuş arkadaşlar. Özür dileyerek başlığı değiştiriyorum. Oyun exclusive değilmiş bana twitterdan gelen bilgi bu yöndeydi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.