Şimdi Ara

Simon Kjaer!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmasız en iyi transferimiz. Her maç üstüne koya koya mükemmel oynuyor. Türkiye liginin çok üstünde bir stoper. Yanına uygun birini daha montalarsak efsanemiz olabilecek yetenekte.

• Ba ile oynar aslinda bu arada evet haklisin kusursuz oynuyor ufak tefek hatalari var ama onlar da telastan oluyor mesela onu bosken bile topu dikiyor atiyor taca falan cabuk davranayim derken ama adamin dibidir!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam bildiğin GS'daki Ulfaluşi (nasıl yazılıyor bilmiyorum) gibi, defansta takımın kaptanı gibi. Bugün Mehmet'e ve Caner'e kızması çok hoşuma gitti. - "C'mooooon!"
  • Tam bir 21. yuzyil Viking'i. Efsane oynuyor aldigi her kurus helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Ba ile oynar aslinda bu arada evet haklisin kusursuz oynuyor ufak tefek hatalari var ama onlar da telastan oluyor mesela onu bosken bile topu dikiyor atiyor taca falan cabuk davranayim derken ama adamin dibidir!!!

Telaş değil aslında o, garantici oynaması. Öyle bir oyuncu karakteristiğene sahip. Lille'de falan da böyle garantici oynuyordu. Oyun biraz sıkıştığında topu pas yaparak çıkarma riskine girmiyor hiç. Bana göre olumlu.
  • İlk haftalar sövdüm (hangimiz sövmedik ki?) ama helal olsun çok iyi oynuyor artık. Bir de Vitor denen herif Ba'yı monte etse yanına süper olacak.
  • Ba ile iyi ikili olurlar. Alvesin son senesi zaten.

• İlk haftalar kötü değil, şanssızdı.
  • ba guzel yedek olur uzun vadede oynar fakat adam gibi biri gerekiyor ise defansa daniel agger cozumdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş gibi defans tüm kafa toplarını alıyor top geçer adam geçmez felsefinde.
  • çok ağır olan mehmet battaldan çalım yedi, karşısına haraketli biri çıkınca saçmalıyor, sağlam basmaya, sert oynamaya çalışıyor yapamıyor, işi bilen forvet karşısında kjaer bişey yapamaz, bence acilen şutlanması gereken isimlerden
  • Dx kullanıcısına yanıt
    Bence seni forumdan şutlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

çok ağır olan mehmet battaldan çalım yedi, karşısına haraketli biri çıkınca saçmalıyor, sağlam basmaya, sert oynamaya çalışıyor yapamıyor, işi bilen forvet karşısında kjaer bişey yapamaz, bence acilen şutlanması gereken isimlerden

Antalyaspor maçını izledin mi?

• BJK maçında iyiydi
  • Rhodolfo ile iyi ikili olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Ba ile oynar aslinda bu arada evet haklisin kusursuz oynuyor ufak tefek hatalari var ama onlar da telastan oluyor mesela onu bosken bile topu dikiyor atiyor taca falan cabuk davranayim derken ama adamin dibidir!!!

o ufak tefek hataları da defansta tek başına oynadığı için(!) oluyor. iki kişilik oynuyor adam, yetişemiyor haliyle
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Rhodolfo biraz kasap ve Servet tarzı bir defans gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Gerrard

Bence seni forumdan şutlamak lazım.

Sen kimsin ki böyle bir ithamda bulunuyorsun, yorumumu belirttim, ister katılır ister katılmazsın yada yorumuma göre cevap verirsin. Kaç yıllık üyesin bilmiyorum ama 2006'dan beri forumdayım, nezaketini üslubunu düzeltmen dileğiyle.
  • Ne kasapligini gordun hocam?

• Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Kasap derken sert babında değil çok standart stoper gibi geliyor bana hiçbir ekstrası yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.