Resimde gördüğünüz gibi dosyaların smgeleri yok.Ama çalışıyorlar. Bilgisayarı yeni formatladım.İlk yüklediklerimde gözüküyordu.Nod32 programını yüklemiştim bir kaç virüs buldu.Bende sildim.Ondan sonra Nod32 den vazgeçtim sildim PCyi yeniden başlattım böyle oldu
En kötü ihtimalle programları kaldır tekrar kur
yenile. olmazsa simgenin üstüne sağ tıkla özelliklerden değiştir
quote:
How do I clear the Windows Explorer icon cache?
When working with icons on Windows, you may sometimes fail to see changes to the icon being reflected on the desktop or in Windows Explorer. The reason is because Windows Explorer keeps a cache of icons.
A quick way to clear this cache is to go to the Appearance tab of Desktop properties and change the default icon size. If the current size is 32, change it to 33 then press the Apply button. After all the disk activity settles down, change the size back to 32, and apply again.
If that doesn’t work, you should also try rebooting the system. That’s guaranteed to flush the cache :-)
Türkçe meali; masaüstüne sağ tıkla, özelliklere gel. Görünümden Gelişmiş butonuna bas. Oradan Simge'yi seç (açılır menüden), boyutu 32 olmalı. Onu 33 yap, uygula'ya bas. Sonra yine 32'ye getir. Bu işlem ikon belleğini temizleyecek. Temizlemezse bir de makinayı açıp kapatın derler..
bende de ona benzer sey oldu. bende ise bilgisayar1m1n belgelerimin ag baglant1lar1m simgeleri gitti. ancak simge degistirince baska simge kullanabiliyorsun.... kendi orjinal resimlerini kullanam1yorum...
quote:
Orjinalden alıntı: sistemhdd
bende de ona benzer sey oldu. bende ise bilgisayar1m1n belgelerimin ag baglant1lar1m simgeleri gitti. ancak simge degistirince baska simge kullanabiliyorsun.... kendi orjinal resimlerini kullanam1yorum...
Dostum bu arada sende de ufak bir spyware problemi var galiba. (ı harfinin 1 olarak çıkması). Bir tarama yap kurtul istersen.