Şimdi Ara

Simge Animasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Profilmiz için kullandığımız simgelere aşama atlatıp kullanınca oyun içinde birini öldürünce veya ölünce animasyon çıkıyormuş. Ya da CTRL 6 için animasyon falanda ekliyormuş.

Bu olay nasıl ben tam anlayamadım, açıklayabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 4 Mart 2017; 10:32:17 >

• Nomal sihirdar simgelerinde öyle bir olay yok .

Etkinlik içerinse gelen özel simgelerin farklı özellikleri var

Turnuva zamanlarında katılan takımların simgeleri satışa çıkar ve oyun içinde CTRL 6 yaptığında şampiyon ustalığın değil takımın simgesi belirir.

Etkinlik simgeleri:

Urf : Urfa özel 3 farklı simge var ve bunların hepsi sana farklı bir öldürme animasyonu veriyor fakat sadece urf içinde .

Poro Kralı : Poro kralı etkinliği zamanı satışa çıkan bazı özel simgeler turnuvalarda olduğu gibi şampiyon ustalığı yerine çıkarılabiliyor

Umarım yardımcı olmuşumdur aklında başka bir soru varsa lütfen belirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 4 Mart 2017; 12:10:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wcs sembolleriden bahsediyorsun. Bu semboller maçların olduğu günlerde 150 ip ile alınan jetonlarla seviye atlatılıyordu. Bu sayede ctrl + 6 yaptığın zaman örnekle veriyorum CLG nin sembolü var kafanda bunun şekli ve animasyonu çıkar. Yine tam emin olmamakla birlikte Elise örümcek formundayken E basıp havaya yükseldiğinde yerde de bu şekil çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşşekürler ikinizede @By_DoMiNo @Blade Waltz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome Kaydırma Çubuğu Okları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.