Şimdi Ara

[ALINIK] Rx470-570-580 8 GB Temiz-Sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [ALINIK] Rx470-570-580 8 GB Temiz-Sorunsuz

Herkese selamlar.

Alıntı

metni:
    GÜNCELLEME : Forumdan L-Block hocamdan 1 adet kart satın aldım. (her zaman pahalı olarak gördüğümüz sarı sitedeki fiyatlara da bakıp fiyat verirseniz memnun olurum)

Başlıkta belirttiğim gibi Rx 470-Rx 570 ve Rx 580 8 Gb kartlardan arıyorum.

Önceliğim temiz sorunsuz kullanılmış olmaları. İçi açılmamış, arıza vermemiş kartlarla ilgileniyorum.

Mining için alacağımdan sorunlu, tamir görmüş, işlem yapılmış ve bakım için de olsa içi açılmış kart aramıyorum. Bir tane bu şekilde kart aldım kısa süre sonra ram hatası verdi bu nedenle daha temkinli yaklaşıyorum. Lütfen burayı iyice okuyunuz bu şekilde olan ekran kartlarınız için boş yere zahmet etmeyiniz.

Referans tasarım kartlarla ilgilenmiyorum sebebine gelecek olursak malum miningde çalışacağından çok fazla ısınacaktır bu nedenle en az 2 fanlı kartlar tercihimdir.

Önceliğim Hynix bellekli olması ama bu şart değil diğer bellekler de olabilir.

Malum piyasa çok düştü 1.5 ay önce garantisiz, kutusuz ve faturasız Rx 580'i 9000e almıştım 10 gün önce 1 yıl garantili Rx 570'i 5000 e aldım. Rx 480'i forumdan 3750'ye aldım. Sarı sitede de fiyatlar ortalama olarak belli girip bakabilirsiniz. Bu hususu gözeterek teklif veriniz LÜTFEN.

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM HALEN DAHA 6000-7000 TL TEKLİF EDEN ARKADAŞLAR VAR SARI SİTEDE ŞUAN BİLE PARAM GÜVENDELİ AKTİF 5500 TL YE BİR TON KART VAR (ASUS-SAPPHİRE--MSİ GİBİ MARKALAR LAZIMSA SİZDE ORADAN BULABİLİRSİNİZ) BURADAN UĞRAŞACAĞIMA GİDER ORADAN ALIRIM. SİZİN KARTINIZ ÇOK DEĞERLİYSE ORASI AYRI AMA BANA DEĞERİNDE KART LAZIM. 5000 TL ÜSTÜ TEKLİFLERİNİZİ RİCA EDİYORUM ARTIK İLETMEYİNİZ. BU PARAYA O KART MI OLUR DEMEYİN 30.000 TL LİK KART ŞUAN 20.000 TL YE SATILMIYOR ÖRNEK ARIYORSANIZ ASUS ROG STRİX 6800 XT LC LERE BAKABİLİRSİNİZ 39.000 TL idi param güvende ile 16.500 e zor satıldı. KİMSE SIRF YAZMAK İÇİN YAZMASIN BURAYA 50 TANE İLAN LİNKİ ATMAK İSTEMİYORUM.

Bütün nakitimi kredi kartıma yatırdığım için şuan nakitim yok aracı sitelerden komisyonunu ödeyerek alabilirim veya ilanlarımdaki sıvı soğutma ve monitör ile takas düşünenler de olabilirse altını/ üstünü konuşuruz bir şekilde anlaşırız diye ümit ediyorum.

Lütfen ilanı güzelce okuyunuz, art niyetli ve alakasız yorumlarınızı kendinize saklamanızı öneriyorum artık forum kurallarına uymayan yorumları şikayet etmekten bıktım usandım yöneticiler de mesaj silmekten bıkmıştır.

İlan şartlarına uyan ilanlarınız var ise lütfen PM ile iletişime geçip teklifinizi iletiniz aksilik olmadıkça gün içinde dönüş yaparım.

Not : Madem sarı sitede benzer kartlar güzel fiyatlara varsa oradan niye almıyorsun diyecek olanlar olabilir onlara da cevabım şudur "oradan dediğim şartlara sahip kartı alınca bu ilanı kapatacağım zaten şuan 1 kart için ilan aktif onu da hayırlısıyla bulursam ilanı kapatacağım" Burası forum tabiki insanlar yorum yapacak buna eyvAllah ama sırf konuşmak için de konuşanlar insanı bıktırıyor bilen bilir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

@hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...

• Xfx 580 temmuz kadar garanti var teklif alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şuan sarı sitede 5500 e sapphire var hocam ona göre düşünürsek bu kart ethereum 7500 TL olana kadar pişman etmez rahat olun :) Teklifiniz için teşekkürler

@hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...
  • nedense Sapphire gördüm mü direkt mining aklıma gelir, satan kasaya da taksa güvenmem ben. Bakalım BTC salsa da buranın %80 i memnun olsa, oyuncu da pek kalmadı buralarda. Hayırlı işler.

• bide oyuncu adam üşengeç olur nerde bendeki gibi kompresör olacak adam. ilanlara bak kasada cillop gibi tozsuz kartlar :) 1 yıl garanti 5500 on numara alış sen profsun test edip alabilirsin kaçırma  

Sapphire'nin en büyük avantajı genel olarak çok düşük watt harcayıp güzel mh vermesi bu da genelde hynix ramlarda mümkün o nedenle sapphire kartların çoğu mining görmüş olabilir ancak kartın içi açılmadıysa bu benim için sorun değil mining dediğiniz zaten %60 yükte çalışan sistem (en azından benim kartlar o şekilde çalışıyor)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte rx 6700 xt trio var hocam lazımsa sıfır kapalı kutu 13.500₺ fiyatı 3 yıl garantili

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.