Şimdi Ara

[SATILDI] PUBG GAMEON KODU 4 ADET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] PUBG GAMEON KODU 4 ADET

ŞİMDİLİK TÜM KODLAR FORUMDAN @Skarga hocama satılmıştır. Bir sonraki alışverişte kendisiyle görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlarımdan aldığım ve bir önceki gameon kampanyası gibi sandık verdiğini düşündüğüm, sırf bu yüzden oyunu kurup 1 kod yüklediğimde doğrudan kıyafet ve g coin sandığını görünce kullanmadığım 4 kodum var. Bu 4 kodu hiç kullanmadım öylece duruyor. Unutmazsam 6 ay boyunca her ay 5-6 adet olacak bu konu alıp satabilirim. Bu işin ticaretini yapmıyorum dediğim gibi kampanya bir önceki sandık gibi olmayınca kullanmaktan vazgeçtim çünkü PUBG'yi en son geçen sene oynamıştım aktif olarak oynamıyorum.

Hali hazırda 80 TL ye alım ilanı varken açıkçası pazarlık yapmayı da düşünmüyorum.

MEVCUT KOD SAYISI ---

İSTENİLEN FİYAT ADET İÇİN ---TL

4 KOD İÇİN PAZARLIKSIZ ---TL

Bildiğim kadarıyla bu kodlar 6 ay boyunca her ay alınabilecekmiş bu nedenle her ay 5-6 kod toplayıp satabilirim.

----------------------------------------------------------------------------

KOD ÜCRETİ GÖNDERİLİNCE KOD GÖNDERİLİR AKSİ BİR SATIŞ YÖNTEMİ DÜŞÜNMÜYORUM.

FORUM ÜYELİĞİM VE REFERANSLARIM ORTADADIR 100 TL LİK KOD İÇİN BOŞ MUHABBETİN KİMSEYE FAYDASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Lütfen gereksiz yorum vs ile ilanı boşa kirletmeyelim. Anlayışınız için teşekkür eder oyunu oynayan arkadaşlara başarılar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 100 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

@hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.