Şimdi Ara

Şimdiden mezuna kalmaya karar vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fen liseliyim,temelim yok 11 boş tüm derslere şöyle bi baştan bakmam gerek,çalışmaya ve dershaneye şimdiden başlarsam günde en fazla 5 saat çalışabilirim,şimdii ben kayseri tıp filan kazanilir miyim hatta odtü,yoksa bu sene mat geo çalışıp yalayıp yutup seneye mezuna kalınca da fendir sosyaldir onlara mı çalışayım,olmicak gibi bu sene ne diyorsunuz,okulumuzda bilerek mezuna kalan biri var o bana cesaret veriyor sizce kalayım mı,sosyal fobim var zaten okul ortamı beni üzüyo ders de çalışamıyom NE DERSİNİZ DÜRÜST OLUN BEYLER LÜTFEN YORUM YAZIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayda
  • Abi 8,5 ay var manyak mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kal kal

(rakip eleyek)
  • 9 ayda yanına ingilizce bile koyarsın

• bkz:anne karnında mezuna kalmaya karar vermek
  • karataym kullanıcısına yanıt
    Ya çalışanların yine gerisinde olucam,ayrıca ygs nin üç ay ertelenmesi ne ifade ediyor değişen ne var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karataym kullanıcısına yanıt
    YGS LYS birlikte yalnız yine çalışanların gerisindeyim bence ne diyorsunuz

• Bugüne kadar ve ileriki zamanlarda dahil hayatın boyunca yapacağın en büyük hata olur. Bundan büyük hata yapabileceğini sanmıyorum ilerde yani.
  • Moral olarak bazen düşüşler olur hocam. Bırakmayacaksın. Mücadeleye devam. Başarılar
  • bu yıl 9-10 konularına çalış sindire sindire, mezun yılında da 11-12 konularına çalış ve bolca deneme çöz.

ilk 100 garanti
  • Beyler sanırım mezuna kalıcam..Kalma diyenler neden öyle dediklerini biraz açarlarsa memnun olucam

• Bu yıl gitcekmiş gibi calısmazsan mezun senende birşeyleri eksik hissedersin

• dav kullanıcısına yanıt
    anlamadım hocam

• Mal mısın

• Daha çok zaman var. Olabildiğince çalış. Eğer mezuna kalırsan da 1-0 önde başlarsın konuların bitmiş olur en azından. Anladın? Ama eğer bu sene çalışmazsan daha hiç çalışma direk sanayide işe başla
  • 1 kişi elendi

• Daha önünde birsürü zaman var şimdiden buna karar vermenin bir anlamı yok bence sen çalışmana odaklan gerisini sınavdan sonra düşünürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diazotmonoksit -- 29 Eylül 2017; 22:32:43 >
  • Aynı hatayı yaptım yapma saldım çayıra mevlam kayıra da olmaz sen bu sene gelecek gibi çalış en kötü seneye deneyim olur

• Bu sene mezuna kalırım diye çalışmazsan , seneyede eksik başlarsın. Çalışmaya başla şimdiden sınavına gir. Kalacaksan yine mezuna kalırsın. Mezuna kalcam diye bırakma sakın çalışmayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.