Şimdi Ara

Şimdi sizce ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 345 ve Apotemi AYT Fen Denemeleri'ni bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım . 345 denemelerinin net ortalaması 33.85 , Apotemi denemelerinin net ortalaması 32.66 gelmiş bulunmakta . Tüm eksiklerimin farkındayım . Bu netimi en azından 37-38 ' lere taşımak istiyorum. Yeni bir ayt fen denemesine mi geçeyim veya nasıl bir yol izleyeyim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. ( Branş denemelerini çözmeyi sürdürüyorum . ) ( Denemelerde 40 'a yakın netler de gördüm , 30 'a yakın netler de. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 6 Haziran 2020; 19:36:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yerinde olsam konu eksiklerimin üzerine giderdim denemeden ziyade zaten eksiklerini bildiğini söylüyorsun en son da genel deneme patlatırsın
  • hocam denemelerde 33 34 yapan adamın konu bilgisi tamdır zaten. konu çalışarak o ufak açıklari kapatmak çok zor. o yüzden deneme asilmqya devam bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    konu bilgisi tamdır ama illaki kaçırılan noktalar olabiliyor o noktaları tekrar edebilir demek istedim
  • hocam ben de aynı hesap 345 ayt fen kısmı ortalama 33 34lerde +35 de oldu -35 de ben şu anda kampüs ve hocalara geldik ayt tekrar videolarını kullanıyorum ince noktalara parmak basıyolar ve güzel bir genel tekrar oluyor bakmanı tavsiye ederim ben daha fazla deneme çözmeyi düşünmüyorum çünkü denemelerde genellikle çok saçma işler var kazanımları tam olarak iyice soramıyolar onun yerine konuyu derinlemesine tekrar ederim sınava tam hazır olurum diye düşünüyorum
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ozellikle benim biyoloji bilgim tam diyen adama inanmam. Oyle ayrintilar unutuluyor ki ulan ben bunu defterime bile 2 defa yazmisim nasil unuturum diyorsunuz. Ben de kararsiz kaldim 35 in altina dusmuyor fen netlerim deneme mi cozsem konu tekrari mi yapsam anlamadim

• Başka fikri olan arkadaşlar var mı? Arada kaldım yine şuan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bro 345 fenin 1.yi çözdüm ilerledikçe zorluk farkı acayip fazla mı ilki bir tık kolay geldi ama sonrakileri çözmeye korkuyom
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum ki hocam . Genelde orta düzeyde seyrediyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-33247115E

Yok hocam ozellikle benim biyoloji bilgim tam diyen adama inanmam. Oyle ayrintilar unutuluyor ki ulan ben bunu defterime bile 2 defa yazmisim nasil unuturum diyorsunuz. Ben de kararsiz kaldim 35 in altina dusmuyor fen netlerim deneme mi cozsem konu tekrari mi yapsam anlamadim
    hocam kesinlikle ufak ayrıntılar var ama bunlar genelde konu anlatımlarında çok bahsedilmiyor. benim için öyleydi en azından. denemelerde fark ettim bu ufak açıkları, öyle kapattım
  • Var mı farklı düşüncesi olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.