Şimdi Ara

Şimdi Lys Vaktidir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık ygs geride kaldı. Bundan sonra ygs sonucumuz ne olursa olsun elden geleni yapmak lazım. Zaten forumda bir lys hareketliliği başlamış durumda. Bir an evvel başlamak gerek. Güzel tavsiye konuları bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki yıllık okuyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ösymnin pislik yapıp lys yi aşırı kolay yapmasından korkuyorum iyice herşey çorba olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Patates Çocuk

Şimdi ösymnin pislik yapıp lys yi aşırı kolay yapmasından korkuyorum iyice herşey çorba olur

Hocam ben o ygs matematikten sonra lys'yi hayal edemiyorum. Umarım ygs mat gibi zor olmaz. Lys fen de zorlamazlar gibi geliyor. Ama matematikten geometri de dahil çok korkuyorum.

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bu sefer geometriyi çok kolay yapıp kimya ya da fiziği kazık yapar bu manyaklar

• 2016 lys matematiği nasıldı peki ? kendim de girmiş olmama rağmen hatırlamıyorum çok fazla sayfa görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ygs lys ye benzedıyse mantıken lys de ygs ye benzemeli felan
  • Arkadaşlar LYS Mat. çalışmaya başlayacağım hedefim çok yüksek değil. MF4 250 ham puan. Lys sınavında 20-25 arası mat ve geo çözersem tutturuyorum.
    Lys mat çalışacağım kitaba karar veremedim bir türlü. Ygs Mat simetriden çalıştım çok zamanımı alıyordu zaten günde 2 saat çalışabiliyorum. Bu yüzden lys yi simetriden çalışmak istemiyorum.
    Lys konularında sıfırım 2005 mezunuyum. Bana beni zorlamayacak ve simetri gibi çok zaman almayacak bir konu anlatımlı kitap önerir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.