Şimdi Ara

Şimdi ki Gençler Gibi Olmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 17 yaşındayım,yetişkinim demiyorum ama çevremdeki bir çok erkek ve kız arkadaşlarım sürekli işte twitter kullanan sürekli aşk acılı tweetler atan,ellerinden telefonları asla düşmeyen sürekli whatsapp'dan birilerine mesaj atan yani ulan ne konuşuyorsunuz bu kadar bir kere bakayım dedim bir arkadaş işte şu nasıl bu kız nasıl o çok güzel,bacağı çok güzel falan filan sonra işte gülüşmeler asdgadga agdaggag QW:QWD:asDQw:r büssürü gülücekler saçma saçma şeyler.1 gram zevk almıyorum.Mesela ben gereksiz yere hiç mesajlaşmıyorum.Gerektiği zaman ararım veya mesaj atarım genellikle ararım ne uğraşıcam mesajla.Bide şey var yok mesajıma yanıt vermiyor,tripler bişiler.Sırf bu şeyler yüzünden hiç bir kızla sevgili olmakta istemiyorum gerçi onlarda kapıda sıraya girmediler de :D Neyse benim düşüncelerim bu yönde siz ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında?Yani özünde iyi insanlardır hepsi belki ama ne bileyim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 10 Eylül 2014; 12:26:25 >

• Yemin ediyorum beni anlattın.Ben de senin gibiyim.Onlarda mı sorun var bizde mi
  • Asosyalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14-16 yasindaki bi kac kisinin fb konusmalarini gordum. hayattan sogudum. gerci ben o yaslardayken fb falan bilmiyordum ama bu kadar sacma muhabbette cevirmiyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alekto46

Asosyalsin

+1. Tamam bazı kişiler abartıya kaçıyor ama şöyle bişey var ben de evde sıkılmak yerine giriyorum whats app ta birileriyle şakalaşıyorum gülüşüyorum eğleniyorum. Tabi bunlar evde olduğum zamanlar. Genelde dışarıda zaman geçiririm. Sevgili olayına gelince, düzgün birini bulduğun sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Sanırım senin çevren biraz garip.
  • Doğru yoldasın evlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alekto46

Asosyalsin

Hemen bi klasik asosyalsin tavırlarına girdiniz. Adam diyor ki hoşlanmıyorum bunlardan, şimdi 30 40 yaşındaki adamda bunlardan hoşlanmıyorsa asosyal mi ? Belki adamın yapısı bu ?
  • Lise 2-3'e kadar bende haylaz biri idim.

Lise 3 sonrasında çok cool oldum.Emin ol, Olgun olmak çok güzel.Kendini iş hayatına ver.

Ama malesef her yerde Olgun, cool davranmak uygun olmuyor.abartmadan da olsa, arkadaş ortamında ya hafif anlattığın gibi olmalı, yada Olgun eğlenceli insanlarla arkadaşlık ortamı kuracaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de de yok la bunlar. Tek ben varım sanıyordum. Neyse grup falan mı kursak?
  • 5Maverick2 kullanıcısına yanıt
    Simdi yapmazsa 20 25 yasinda yapar bu normal olurmu sence

• Yazdıklarının hepsi burada ki kişiler içinde geçerli buradakilere ''asosyal'' gözü ile bakılıyor fakat gerçek sosyallik facebookta beğeni peşinde koşup durum paylaşmak ortam peşinde olmaksa ben asosyal olmaya razıyım.

Burada 25-30 yaşında olan kişilerde var bizim neden böyle olduğumuzu anlamıyorlar çünkü arkadaş çevresinde böyle davranan birileri yok.Benim facebook hesabımda 2 gün gezsin sen haklıymışsın kardeş demesse adam değilim.Size yemin ediyorum dışarıda 2 kelime konuşamayan birisine selam veremeyen birisi facebookta adeta spiker oluyor
  • Dogru yoldasin gereksiz islerler peşindeler ve düzgün kullananlara lafım yok ama o yaşlarda cogunun amaci belli bende bi tek watsap kullanıyorum face bile yok ınan kafam cok rahat keske daha önce hesaplarimi kapatsaydim diyorum cevremdekiler gibi dil çıkarıp poz verip orda burda paylaşıp beğeni peşinde kosucagima ,boyle yaşamak daha iyi geliyor isi olan arar veya mesaj atar zaten

• Olmak istediğin ol ister mesajlaş ister bu yolda devam et hangisinin doğru olduğu görecelidir.
  • asosyallik kardeş malesef bende 19 yaşındayım bazen 19 yılım ne kadar boş geçmiş diyorum aslında yukarda saydıkların hepsi iyi olmasada insanın ergenlik döneminde yaşaması gereken şeyler ve duygular bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar tatli su sosyalleri. Sorsan bir tane aktiviteleri yoktur gunluk hayatta ama asosyal misin desen hemen karsi cikarlar Face gibi samimiyetsiz ortamlarda takilmamak daha iyi zaten bosver ama mesajlasma olayina bakis acini degisik buldum, mesajlasmanin kotu bir tarafi yok bence tabi bunuda abartmamak gerek.

• Bende senden farksızım lise 1'deyken buna yakındım şimdi 19'um senin gibiyim. Asosyallikle alakası yok.
  • Helal olsun valla.Bende kullanmıyorum facebook falan kullananlara sozum yok ama saatlerce sosyal medyada vakit gecirenler var kac kisi beğenmiş kim begenmis.. bi arkadas ortamında bile elinden telefonu dusurmeyenler var ya sinir oluyorum uyanir uyanmaz elini telefona atan bi nesil var artık asiriya kacmadan tadinda birakmak gerek

• Aynen oyle haftaa 1 sevgili değistirirler sacma sapan isler hic isim olmaz oyle tiplerle

• 90 dan sonrasını çöpe atın

not 91liyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.