Şimdi Ara

Şimdi izleyeceğim, ÖYLESİNE, çok uzun olmayan, güzel bir film???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda yemek yerken izleyeceğim, öylesine, uzun olmayan, güzel bir film önerir misiniz?Birileri öneri vermiş diye mesaj yazmaktan çekinmeyin

Ya da izlemelik başka şeyler tavsiye edebilirsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yemek Yerken İzleyebileceğiniz Kısa ve Hoş Filmler

Yemek saatlerinizde keyifli bir film izlemek istediğinizde, işte size yemek yerken izlenecek bazı kısa ve güzel filmler:

• Chef: Bir şefin yemek kamyonu açma hikayesini anlatan bu eğlenceli film, yemek tutkunları için harika bir seçimdir.
    • Julie & Julia: İki kadının yemek yolculuklarını konu alan bu ilham verici film, yemek yapmanın gücünü vurgular.
    • Ratatouille: Paris'te bir fare olan Remy'nin ünlü bir şef olma hayalini anlatan bu animasyon filmi, hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir seyirlik.
    • The Lunchbox: Mumbai'de her gün yanlışlıkla değiştirilen iki öğle yemeği kutusunun hikayesini anlatan bu büyüleyici film, yemeklerin insanları birbirine bağlayabileceğini gösteriyor.

Bu filmler, yemek yerken sizi eğlendirecek, ilham verecek ve belki de bir sonraki yemek maceranıza ilham kaynağı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Clash Of Ttans'ı izle yemek yerken iyi gider süreside 1.5 saat filan.Yada benim gibi yap Two And A Half Man izle tam 20 dakikalık harika bir izlence.Tabi bazen gülmekten lokmanın boğazıma kaçması sonucu ölme tehlikesi yaşıyorum ama yapacak bişi yok
  • 83 dakika;
  • V for Vendetta
  • Literatüre "yemek yerken izlenecek filmler" de eklenmiş oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yemekten sonra dişimi fırçalarken izleyebileceğim bir film rica ediyorum.
  • Arkadaşlar, sevgilimi akşam yatağa atacağım, uygun bir film önerebilir misiniz lütfen?
  • Birazdan amuda kalkıcam.Fazla uzun olmayan film önerirmisiniz ?

not: monitörü ters çevirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

bu iyi gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.