Şimdi Ara

Şimdi Destek Zamanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devam edinde aziz başkan sevinsin taraftarlarım beni seviyor diye ne kadar orda kalırsa bizim için o kadar kar
  • Ya zaten birilerine verdiğimiz destek yüzünden bu halde değilmiyiz defolup gitsin hepsi destek falan yok
  • gidip feneriumlardan ürün almanız aziz yıldırım da; ''vay be iyi transferler yapmışımki, millet verilen cezalara rağmen klübün ürünlerine ilgi gösteriyor, demek ki başarılıyım arkadaş :) '' diye böbürlenir durur ve Aziz Yıldırım'ın bırakmasını isteyen gruplar da kelimenin tam anlamıyla; ''avcunu yalar'' bana göre...
  • bugünde forma aldım 12-13 uefa avrupa ligi armalı 119 tl verdim koleksiyon için, bi o eksikti daha napalım.Bu taraftara saygıları var ise bu işte kimin adı geçiyosa kurul temizlesin hepsini kulüpten.
  • 24 saat içinde 2 defa elendik adam hala destekten bahsediyo
  • Bu kafa devam ettiği sürece Galatasaray 5.yıldızı bile takar hatta CL'yi alır.
  • verdiğin paralar kulübün kasasına gidiyor ve o paralar krasicin parasının 100binde biridir
  • Ne içtin sen kardeş, yoksa 2 kere üst üste elenmek fazla mı geldi? Yapılan onca desteğe rağmen Arsenal geldi evire çevire yendi bizi, takımda iyi futbol adına 1 gram umut ışığı yok, verilen paralar Selçuk'a, Cristian'a, Krasic'e saçılıyor; neyin desteği daha. Bırak beter olsunlar, "s*çtık madem sıvamayalım bari" diyip gider belki Aziz de hepimiz kurtuluruz.
  • şu ülkede kertilecek çok arkadaş var,valla para kazanmanın en basit olduğu ülke bizimkisidir sanırım
  • Bu kafayla A. Yıldırım size daha çok saç baş yoldurur...

Az bekleyin. Bu gitsin. Yenisi gelince destek için herşey yapılır. İyi de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

Keriz detected

mesaj imza uyumsuzluğu
  • Bu zamana kadar aldıkta ne oldu ? Transferlere verilen bu paralar nerden çıkıyor sanıyorsun. Senin benim cebimden çıkan paralarla alıyorlar bu adamları. Verdiğimiz paralara yazık. Aziz Yıldırım gidene kadar destek falan yok. Geçen sene gidip Çağlayan'ın önünde destek veriyordum.
  • yav he he ,bu saatten sonra ne desteği ya?

okulda açılıyor,azıcık keyfimiz vardı o da gitti artık.netten açıp izlemem bile maçları.

Çanakkale Dardanelsporu destekleyecez bu yıl
  • Tabi destek olun azizin kasasına para girsin biraz.
  • Aziz yıldırım gittiği zaman gider fenerium'a cebimdeki para kadar ürün alır takıma destek olurum. Ama benim Aziz yıldırım'ın kötü transferlerine, para yedirdiği hocalara, sırf rakip takıma çelme olsun diye fazladan verdiği milyonlara daha fazla katkı sağlayacak param yok kusura bakmasınlar.
  • Destek olmak istiyorsanız Aziz Yıldırım gidene kadar hiç bir şey almayın Fenerium'dan.Adam taraftarın tepkisini anlasın.Haysiyetsiz herif yine çıkıp yüzsüz yüzsüz açıklama yapar.Artık bu heriften nefret ediyorum sülük gibi yapıştı.
  • Konu sahibi blokluymuş neden blokladığımı tekrar hatırladım sen git al kardeş yolunmaya meraklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş. ironi yapıyorsundur.
  • aziz gitsin cebimdeki son kuruşa kadar lisanslı ürün alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.