Şimdi Ara

Şimdi de öğretmenden doktor maaşlarına büyük tepki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut öğretmenlerin çoğu öğrencilere iyi bir eğitim sağlamıyor. Ben de ondan yakındım zaten. Bu haliyle hak etmiyor çoğu. Ama öğrencileri gerçekten iyi eğitip yönlendirecek öğretmenler olsa işlerini severek yapan o zaman hak ederler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Ülkede herkes rahat geçinsin kimse sıkıntı çekmesin tabii ama öğretmenle doktor arasında efor açısından en az 4-5 kat fark var. Ülkeye katkı açısından hiç saymıyorum çoğu öğretmenin ülkeye katkısı bile yok neredeyse. Çünkü dandik eğitim veriyorlar. Doktor ise binlerce onbinlerce hasta muayene ediyor yıllar içinde.

Okurken de öğretmenlik doktor arasi en az 10 kat fark var. Maaşlar açısından da o yüzden en az 3-4 kat fark tabii ki olmalı ama o kadar fark yok maalesef.

Geçen doktor odasında konuşuyoruz çoğumuz öğretmen olup yarı maaşla çok daha konforlu bir meslek hayatını tercih ederiz demiştik aslında f/p olarak öğretmenlik trdeki en kebap mesleklerin başlarında geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Harbi max25k almalilar

• hvl00 kullanıcısına yanıt

İste hocam en dusuk basariya sahip grup tercih ediyor

Atanan da olene kadar yatıyor

• Hala da kendilerini kimlerle kiyasliyorlar

• simplequick S kullanıcısına yanıt

Sorun da bu bunlar rahat gecinmek istemiyor

yilın yarisi yatalım saatlerce calisan doktor maasi alalım istiyorlar

• simplequick S kullanıcısına yanıt
    Öğretmenler işini yapsa çok zor bir meslek. Çünkü amaç tüm çocukları kendi ilgi alanlarında ve toplumsal olarak eğitmek ileri taşımak. Ciddi anlamda yetenek beceri gerektiren bir iş. Ek iş olarak egitimcilik yapmış biri olarak bunu açıkça söyleyebilirim. Ancak bu işlevi gören öğretmen sayısı çok sınırlı maalesef. Mevcut kadrolardakilerin çoğu kazandıklarını hak etmiyor

Bu sebeple turkiyede eğitim yok. Kendi başına sıyrılıp öne çıkanlar var. Bana göre bir toplumun eğitim sistemi en başarılıların başarılarından değil en başarısızları ne seviyeye getirebildiginden anlaşılır.

• Arkadaşlar taksiciyim bu gün müşteri olarak 2 kişi geldi aralarında yaklaşık 5 yaş vardı sanırım küçük oğlan buralarda bir yerde fen lisesi kazanmış biraz muhabbet ettikten sonra büyük olanda burada üniversite kazandığını söyledi bunlar istanbulu bilmediği için ben bunları muhabbet ettirerek yolu dolandırdım 175 liralık yolu 500liraya çıkarttım büyük olan kardeşini savunmak için sen bizi dolandırdım diyip alper ökteme şikayette bulundu şimdi martı taglar ile her yerde beni arıyorlar lütfen yardım edin

Abi çoğu daha müfredat da hangi konu olduğunu bilmiyor.

Kesinlikle öyle öğretmen maaşı 75k olmalı sıralaması 30k ile 20k arasi kendini geliştirmeyenlerde atılsın tyt de kaç soru çıktığını bilmeyen adam mı bana eğitim verecek

• Geçen gün okulda falan denemesinin AYT sınavına girdik. Normalde ben de çok çalışkan birisi değilimdir ama 12. sınıfa geçtiğimden beri işler değişti. Artık derslere daha da odaklanmaya başladım. Neyse denemeden çıktık tabi herkes konuşuyo şu sorunun cevabı neydi, hayır kanka böyleydi, lan oğlum mal mısın o öyle değil… Ben de çok önemsemem bu tartışmaları sırama geçtim oturdum. Günün akşamında sonuçlar atıldı okulda 1. olmuşum. E mutlu oldum tabi haliyle. 2. olan kızla da aramda 0.50 net var. İyi güzel dedim kapattım 30 dk sonra bi mesaj geldi. Sen o soruyu L’Hospital’den mi yaptın yazmış. Şu belirsizlik sorusunu mu dedim evet dedi. Nasıl böyle bir şey yaparsın ben çarpanlara ayırarak yapmaya çalıştım olmayınca bıraktım ama senin gibi hak yememek için L’Hospital kullanmadım dedi. E yapsaydın dedim çıktım konuşmadan. Sonraki gün bu kız konuşmaları müdür yardımcısına göstermiş. Beni odasına çağırdı adam 3. teneffüste. Karşısına çekti ve “Oğlum tamam küfürde çok bi şey yok o anki sinirle yazmış olabilirsin ama L’Hospital kullanman büyük ayıp.” dedi. Ya hocam saçmalamayın Allah aşkına dedim ve odadan çıktım. Az önce babamı aramışlar yarın okula gelebilir misiniz diye. Demem o ki L’Hospital adamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 23 Temmuz 2024; 19:1:17 >

Iste ogretmen kalitesi banglades beklenti isvec olunca tepki cekiyor

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Hocam meric nehrinden ten kaç

Twitterda bile rahat birakmiyor

Seni yakalarsa zımbalamadan birakmaz

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Bu seviyeye asgari bile cok fazla

Bugun devletten ozele gecseler 1 hafta tutunamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 23 Temmuz 2024; 19:12:2 >
    Aynen

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 👍

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.