Şimdi Ara

Şimdi Ben Bu Kıza Ne Yapayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 yıldır aynı sınıfta olduğum bir kız var. Kızla arkadaşken çok iyiydik fakat ben bu kızdan 3.yılda hoşlanmaya başladım ve kıza açıldım , reddetmedi ve çıkmaya başladık. 1 ay kadar sürdü ilişkimiz , ayrılma nedenimiz ise kızın eski çıktığı serseri bir tip ve benimde arkadaşım oluyordu. Çıktığımızı öğrenince beni tehdit etti , yaptığımın adamlık olmadığını söyledi ve beni bir yerde buluşmaya çağırdı , tam olarak kavga olmasada itişme yaşadık ve çocuğu haklı bularak kızdan ayrıldım ve kızada durumu anlattım bana hak verdi. Fakat kızdan hala hoşlanıyorum sanırım aşık mıyım bilmiyorum, kızın da hala benden hoşlandığına dair diğer kız arkadaşlarımın söylentileri var. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten , arkadaş kalmak mı yoksa tekrar çıkmak mı.... Tavsiyelerinizi bekliyorum beyler.

• Yenisini bul yorma kendini
  • kıza hangi gözle bakıyorsun duygusalsa ugraşmaya deger
  • herkes eski çıktığını kapatsa ortada kız kalmaz, böyle şey mi var sen neyi çıkıp da kabul ediyorsun? sana ben çıktım artık çıkman olmaz bu kız ömrü billah benim eski çıktığım olarak mı kalcak dedi? gayet tırsıp başıma iş almıyim diye geri vites yapmışsın o kadar, ne yapayım diye sorma bu saatten sonra, geçmiş ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak97

Beyler 3 yıldır aynı sınıfta olduğum bir kız var. Kızla arkadaşken çok iyiydik fakat ben bu kızdan 3.yılda hoşlanmaya başladım ve kıza açıldım , reddetmedi ve çıkmaya başladık. 1 ay kadar sürdü ilişkimiz , ayrılma nedenimiz ise kızın eski çıktığı serseri bir tip ve benimde arkadaşım oluyordu. Çıktığımızı öğrenince beni tehdit etti , yaptığımın adamlık olmadığını söyledi ve beni bir yerde buluşmaya çağırdı , tam olarak kavga olmasada itişme yaşadık ve çocuğu haklı bularak kızdan ayrıldım ve kızada durumu anlattım bana hak verdi. Fakat kızdan hala hoşlanıyorum sanırım aşık mıyım bilmiyorum, kızın da hala benden hoşlandığına dair diğer kız arkadaşlarımın söylentileri var. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten , arkadaş kalmak mı yoksa tekrar çıkmak mı.... Tavsiyelerinizi bekliyorum beyler.

Ne yaptın olum sen.İyi halt yedin.Bu kadar kolay mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

herkes eski çıktığını kapatsa ortada kız kalmaz, böyle şey mi var sen neyi çıkıp da kabul ediyorsun? sana ben çıktım artık çıkman olmaz bu kız ömrü billah benim eski çıktığım olarak mı kalcak dedi? gayet tırsıp başıma iş almıyim diye geri vites yapmışsın o kadar, ne yapayım diye sorma bu saatten sonra, geçmiş ola

Bende sana katılıyorum çak ağızana 2 tane lavuğun serseri tipliymiş alt tarafı apaçinin tekidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

herkes eski çıktığını kapatsa ortada kız kalmaz, böyle şey mi var sen neyi çıkıp da kabul ediyorsun? sana ben çıktım artık çıkman olmaz bu kız ömrü billah benim eski çıktığım olarak mı kalcak dedi? gayet tırsıp başıma iş almıyim diye geri vites yapmışsın o kadar, ne yapayım diye sorma bu saatten sonra, geçmiş ola

Bende sana katılıyorum çak ağızana 2 tane lavuğun serseri tipliymiş alt tarafı apaçinin tekidir

arkası çok sağlam tekte alırım yoksa lavuğu tek gelmiyo hiç 10-15 kişi geliyo

• ishak97

Ezik misin olm neden hemen ayrıldın kızdan arkadaşlarını toplayıp dövseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

ishak97

öyle birşey olsa buraya konu açmazdım demi -- adam memleketin en büyük serserisi brooo

• quote:

quote:

ishak97

öyle birşey olsa buraya konu açmazdım demi -- adam memleketin en büyük serserisi brooo

Ya bırak apaçinin tekidir birine bi vursan diğeri kaçar gider. Adam toplayıp gitseydin.

• quote:

quote:

quote:

ishak97

Ya bırak apaçinin tekidir birine bi vursan diğeri kaçar gider. Adam toplayıp gitseydin.

tek gittim çünkü o da tek gelcem dedi ama tek gelmedi . yok kardeş kaççak tip değil bunlar benden büyükler bir kere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.