Şimdi Ara

Şimdi Ben Bu Kıza Nasıl Ulaşabilirim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 aydan beridir peşinden koştuğum bir kız var ama bu 4 aydan beridir ne yapsam kız ile bir türlü iletişim kuramıyorum twitter,facebook,instagram bu yollarıda denedim gene kabul etmedi arkadaşlarımı dostlarımı araya soktum gene olmadı yani iletişim kuramadım kızın nerde çalıştığını nerde oturduğunu biliyorum şimdi sizin fikirlerinizi bekliyorum arklar ne yapayım evine mahallesine git demeyin sağ çıkamam şuanda gerçektende beynim durmuş durumda acaba hediye vs. birşeylermi göndereyim ne yapayım ???

• Unut o kızı.Böyle devam edersen sadece egosunu tatmin edersin gerçi olacağı kadar olmuştur sayende ama neyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Simdi ben bu kıza nasıl ulasabilirim..." diye okuyanlar gelin sarilalim. Yalniz değilsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 5 Ocak 2015; 23:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

"Simdi ben bu kıza nasıl ulasabilirim..." diye okuyanlar gelin sarilalim. Yalniz değilsiniz ...

Kafan güzelmiş güle güle Kullan

• Vazgeç sana kızmı yok

• dostum kız seni her mecrada reddedince cilve yapmış olur, sen amele sümüğü gibi kıza askıntı olmaya devam et, kızlar çok sever askıntı olunmasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.