Şimdi Ara

Şimdi 8 mbite geçsem tekrar 1'e dönebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay sonra mesela dönebilirmiyim 1 mbt e

• hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

hayır

Nasıl hayır ? Taahhüt olmadığı sürece istediği pakete geçer.
  • Geçebilirsin tabi faturaya kitlerler paket değişim bedelini
  •  Şimdi 8 mbite geçsem tekrar 1'e dönebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Şimdi 8 mbite geçsem tekrar 1'e dönebilirmiyim

Nasıl evet? Taahhütlüyse 8mbitten düşük pakete geçemez.

şakaydı başkası yapmadan ben yapıyım dedim.
  • benim taahhutum yok 8mbite gecsem 15gb soldugunda hizim 512ye duserse geri 1 mbit sinirsiza gecebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

benim taahhutum yok 8mbite gecsem 15gb soldugunda hizim 512ye duserse geri 1 mbit sinirsiza gecebilir miyim?

işte soru bu
  • quote:

benim taahhutum yok 8mbite gecsem 15gb soldugunda hizim 512ye duserse geri 1 mbit sinirsiza gecebilir miyim?

Düşmüyor arkadaşım geç paşa paş kullan sömür işte
  • adam toplamak için düşürmüyorlar sonera bir darbe gelicek ozamn görücem ben sizleri (: ozaman bizler koyucaz speedtestleri
  • 30 Nisan 2010 tarihine kadar taahhütsüz Bireysel ADSL Paketlerini kullanan müşteriler, kullanmakta oldukları paketten daha yüksek ücretli bir pakete geçmek şartıyla (NET4, NET6, NETLİMİTSİZ, 1LİMİTSİZ, 2LİMİTSİZ, 4LİMİTSİZ, 8LİMİTSİZ Paketlerinden birine geçerek) 24 ay abonelik taahhütü vererek 8 ay indirimli Hızını Artır Fiyatını Düşür kampanyasından yararlanabilirler. Bu kampanya kapsamında modem ücretsiz olarak verilmemekte, isteyen müşteriye indirimli fiyatlardan satılmaktadır. Hızını Artır Fiyatını Düşür kampanyasından yararlanan müşterilerimizden modemini yenilemek isteyenlerin faturalarına ücretler; kablosuz modem için ayda 2 TL, kablolu modem için ayda 1 TL olarak 24 ay boyunca yansıtılacaktır. 12 aylık taksit seçeneğini tercih eden müşterilerin faturalarına ise ücretler kablosuz modem için ayda 4 TL, kablolu modem için 2 TL olarak yansıtılacaktır.

• modem falan istemiyorum o yuzden taahhut vermicem yani sadece paket degiskligi?
  • hicbir kampanyaya girme direk internetten hizini 8mb yap 1ay sora tekrar dönebiliyorsun forumda kocamanda bi konusu var bakabilirisin.

@artdzy

onlar hızları kapanata kadar 500 600gb indi benm 1.5ay oldu 2ay olacak dartk indircek bişe kalmadi dizi film oyun laf olsun diye 7 gb oyunu indirip silmeye basladım yani cokta fifi bundan sorasi butun serileri indirdim 8mb gecmeyen buyuk hata eder
  • paket değişim ücreti 20 tl civarı alıyorlar 1 ay içinde sadece 1 değişim yapabilirsin online hizmetlerden.
  • Taahhüt imzalamazsan istediğin pakete rahatça geçebilirsin.
  • quote:

geçersin 1 seferlik çünkü aynısı kaç ay önce arkadaşım yapmıştı 512ye düşünce. ama bi sonraki değişim için 1 ay falan sınır var heralde. ayın 20sinde 512ye düştün diyelim 1e geçtin. sonraki öteki ay pat diye 8e yükseltemezsin kaldın 1de
  • Ben tahhüt imzaladığım halde geçiş yaptım.Kotalıdan 2 ay önce sınırsıza geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 24 Mart 2010; 20:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enl600

paket değişim ücreti 20 tl civarı alıyorlar 1 ay içinde sadece 1 değişim yapabilirsin online hizmetlerden.

Bunu nerden duydun?Öyle bir yazıyorsunuz ki ilk kez okuyan biri kesinlikle inanır.

1.sini böyle bir ücret yok. 2.si paketi tam ay sonunda değiştirisen hiçbir ek ödeme olmaz.
  • 15 inde değiştirdim fatura ne gelir?( 1mbit sınırsızdan-netlimitsize)
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: enl600

paket değişim ücreti 20 tl civarı alıyorlar 1 ay içinde sadece 1 değişim yapabilirsin online hizmetlerden.

Bunu nerden duydun?Öyle bir yazıyorsunuz ki ilk kez okuyan biri kesinlikle inanır.

1.sini böyle bir ücret yok. 2.si paketi tam ay sonunda değiştirisen hiçbir ek ödeme olmaz.

Kısmi aylık erişim ücreti 16,26 tl+ 2,54 kdv olarak faturamda gelmişti.Ama ay içinde geçiş yapmıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.