Şimdi Ara

SimCity Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyundan umutluydum ama malesef beklediğim gibi çıkmadı.
    -Grafikler çizgi filmden fırlamış gibi (SimCity 4 bile daha gerçekci duruyor)
    -Trafik başlı başına bir sorun.
    -Harita çok çok küçük.

Şahsen şehir kurma oyunlarında CitiesXL'yi tercih ederim. Devasa şehirler kurabiliyorsun (Ne kadar oyun kassada abartmadığınız sürece fazla sorun olmuyor)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • süper inceleme olmuş, ilk başlarda gaza geldim almayı düşündüm sonradan vazgeçtim
  • Gokhan abi okadar duygusal konusdun ki gozlerim yasardi... =D
  • inceleme güzel olmuş.. bir çok eksiğe değinilmiş.. bu yüzden tebrik ederim.. inceleme yapan arkadaşlar bazen bu tür küçük detayları atlıyor..

bu arada origin'den mağdurlara oyun verilmeye başlanmış.. :)

• sanki gerçekten yaşıyoz gibi anlatıyor
  • Yapay zekanın sınıfta kalmış olması oyunun gözümdeki değerini maalesef düşürdü, geçen sene büyük bir heyecanla takip etmiştim oyunu ama şimdi o bekleyişin boşa olduğunu görüyorum.
    Umarım güncellemelerle, harita paketleriyle durumu düzeltirler, böylesine bir oyunu bu şekilde bırakmazlar.

• cities xl nin oynanabilirliği ile simcity nin görsel şöleni birleşse harika olur doğrusu :)

• yapay zeka ve haritalar genişletilirse alacağım ...

• yahu herkes ne yapıcak harita büyüyünce: yüksek trafik elektrik kesilmeleri

• böyle bir oyuna para verene yazık!!
  • ÇÖP :F

• ciddi ciddi harika bir inceleme olmuş.. oyunu biraz daha üzerinden geçtikten sonra almayı planlıyordumda videodaki son kısımda soğudum..
  • oyunun eksik yanları var mı var gerçekten özellikle haritaların dar olması ve yol çeşitlerindeki yetersizlik ama bu yetersizliklerden dolayı oyun berbat yada çöp katagorisinde de değil bana göre. oyunun şu anda en büyük eksiği trafikdeki yapay zeka problemi oda çözülmeyecek bir problem değil ki araştırdım ve 1.7 update ile bu sorun tamamen çözülmüş. İsteyen şu adreseten videoyu izleyebilir: "http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-20-simcity-update-1-7-released-includes-traffic-congestion-improvements" ama haritlar ve yol yapımındaki çeşitlilik gibi konular dlc ile bile gelirse bence bu oyun alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasyFiRe -- 24 Mart 2013; 2:17:28 >
  • o degilde adamlarin isten cikinca en yakin evde yatmasi evden cikince en yakin is yerine gitmesi muhtesem ya :D
  • önce kendime 20 dk bir dizi süresi izlenirmi lan dedim ama keyifle izledim güzel inceleme eskilerden black&white serisine kendimi çok kaptırmıştım aynı hissi yakalarım umarım

• İnceleme süper olmuş, 1 haftadır Simcity oynamıyordum izledikten sonra tekrar oynayasım geldi oyunu
  • Baştan sona gözümü kırpmadan izledim. Süper bir inceleme olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.