Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

Orijinalden alıntı: alpaydos

Selamlar bir sorunum var

WORKERS SHORTAGE sorununu bir türlü çözemiyoum ne yapmak gerekiyor?

Çalıştıracak adam yok ev yap diyor

Bende oynuyorum ama oyun çok sıkıntılı.Büyük hastane polis merkezi falan yapamıyorsun zaten baya bi sömürüyor bütçeden.Hadi onu da geçtim arkadaş su bile bitiyor.En azından bi 15-20 yıl gitseydi ? Hadi onu da geçtim çip üretimi olmasa çok sıkıntılı ekonomi

Hadi onu da geçtim mahalleler çok küçük yapılmış.12-16 blok koyunca bitiyor.Üniversiteler, kollej falan acayip yer kaplıyor ve bir süre sonra ek bina koyuyorsun o da bütçe açısından sıkıntı çıkarıyor.Hem petrol, demir, çip satıyorum oyunda ortalama 15k içeri giriyorum.Belediye binasını geliştiriyorsun o da sıkıntılı arkadaş yer yok oyunda yer !!!

hocam dolu ev yapıncada denge bozuluyor. Ev-Market-endüstri dengesi nasıl sağlanmalı

Birde bir ara endüstride adamlar forign bişe diyip diyip duruyorlardı orada ne yapmak lazım

Hacım ev, ofis, fabrikayı; alt, orta, üst gelir olarak planlamasını yapıcaksın.Eğer high density residental building yaptıysan orada yaşayanlar high tech company'lerde yada high density office building'lerde çalışır.Senin ihtiyacın olan alt kısım anladığım kadarıyla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar bir sorunum var

Bende oynuyorum ama oyun çok sıkıntılı.Büyük hastane polis merkezi falan yapamıyorsun zaten baya bi sömürüyor bütçeden.Hadi onu da geçtim arkadaş su bile bitiyor.En azından bi 15-20 yıl gitseydi ? Hadi onu da geçtim çip üretimi olmasa çok sıkıntılı ekonomi

Hadi onu da geçtim mahalleler çok küçük yapılmış.12-16 blok koyunca bitiyor.Üniversiteler, kollej falan acayip yer kaplıyor ve bir süre sonra ek bina koyuyorsun o da bütçe açısından sıkıntı çıkarıyor.Hem petrol, demir, çip satıyorum oyunda ortalama 15k içeri giriyorum.Belediye binasını geliştiriyorsun o da sıkıntılı arkadaş yer yok oyunda yer !!!

hocam dolu ev yapıncada denge bozuluyor. Ev-Market-endüstri dengesi nasıl sağlanmalı

Birde bir ara endüstride adamlar forign bişe diyip diyip duruyorlardı orada ne yapmak lazım

Hacım ev, ofis, fabrikayı; alt, orta, üst gelir olarak planlamasını yapıcaksın.Eğer high density residental building yaptıysan orada yaşayanlar high tech company'lerde yada high density office building'lerde çalışır.Senin ihtiyacın olan alt kısım anladığım kadarıyla

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Bu durumda ne yapmam lazım
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Commercialleri biraz daha dağınık ve nüfus sınıflamasına göre dağıtırsan yararlı olur ayrıca RCI ya bak ona göre planla. Yeterince pazar olmadığı için kapanıyorlar dağınık dizip turistik aktiviteler için alanlar açarsan ve ulaşım bağlantılarını da kurarsan sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

Commercialleri biraz daha dağınık ve nüfus sınıflamasına göre dağıtırsan yararlı olur ayrıca RCI ya bak ona göre planla. Yeterince pazar olmadığı için kapanıyorlar dağınık dizip turistik aktiviteler için alanlar açarsan ve ulaşım bağlantılarını da kurarsan sorun kalmaz

heryer doldu nasıl dağınık duzenleyebilriim bilemiyorum . RCI dan kastınız ne . Ve son olarak worker shortagesorunu baş gosterdiği zaman siz ne yapıyorsdunuz
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    yıkıp tekrar düzenleyebilirsin hem 50 bin başlangıç parası ile şehir kurmaktan çok daha avantajlı olacaktır. RCI dediğim orta aşağıdaki mavi yeşil sarı renkli grafik tablosu. Workershort sorununu arkeoloji ile çözdüm grate workle yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar bir sorunum var

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Bu durumda ne yapmam lazım

Hocam sanayii yüksek ama commercial ve residental density ortalarda.Bi kaç tane park yapıp 2-3 tane gökdelen yap en azından.Bunlar commercial'ı tetikleyecektir

Oyunda şu döngü var;

Malzeme üret->iş yerlerinde bunları sat->İş yerlerine gidecek adamlara ev yap->o adamlara malzeme ürettir->.. Diye gidiyor.Döngü bu şekilde

Gökdelen yapmak da çok basit.$$$'lık yada $$'lık parklar yap direk oluyor zaten
  • Tamam fdediklerinizi yapmaya çalışacağım teşekkür ettim
  • termik santral uyarı veriyor kömür bitti diye, kömür çıkardıgım yer de depolar full kömür çıkaramıyoruz diye uyarı veriyor..nasıl çözecez bu problemi?
    bi de turistleri ne çekiyor?populationda visiting yazdıgı yer mi turist sayısını gösteriyor?öyleyse bende sıfır.
    bütçe hafiften sıkıntıda
  • Arkadaşlar, ekleyin; beraber oynayalım.
  • Herkesi turnuvaya bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91228410/tm.htm
  • Arkadaşlar, bu oyunu high ya da ultra grafik düzeyinde laptopta oynayan var mı? varsa marka-model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

Arkadaşlar, bu oyunu high ya da ultra grafik düzeyinde laptopta oynayan var mı? varsa marka-model nedir?

Oyun çok ağır bir oyun değil grafik açısında.Şehir kalabalıklaştıkça işlemci daha fazla önem kazanıyor.Şu an satılık olan G75VX'im(dükkanımdan bakabilirsin) dediğin ayarlarda sorunsuz oynatabiliyor.Yeni masaüstü aldım(4770k-GTX770) bu oyun için pek farkettiğini söyleyemem.İkisi de 300bin nüfustan sonra 3x hızda yavaşlama eğilimi gösteriyor.
  • quote:

Arkadaşlar, bu oyunu high ya da ultra grafik düzeyinde laptopta oynayan var mı? varsa marka-model nedir?

ben oynuyorum, laptopum şu;

http://www.samsung.com/tr/support/model/NP550P5C-S05TR-techspecs

------

Turnuvaya katılım bekliyoruz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91228410/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSpect_tr -- 30 Nisan 2014; 16:34:06 >
  • Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için, bende mevcut iMac var oyunuda oynuyorum fakat Low ayarlarında, low'da da hiç güzel görüntü vermiyor. 1200TL küsüre bu oyunu high'da oynatacak bir laptop bulsam alıcam fakat o da zor gibi gözüküyor.
  • quote:

Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için, bende mevcut iMac var oyunuda oynuyorum fakat Low ayarlarında, low'da da hiç güzel görüntü vermiyor. 1200TL küsüre bu oyunu high'da oynatacak bir laptop bulsam alıcam fakat o da zor gibi gözüküyor.

1200 zor, en az 1900 u gözden cıkarman lazım.
  • Arkadaslar oyunda alani nasil genisletiyoruz birde toprak kirliligini nasil cozeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMERKAHVECİ kullanıcısına yanıt
    Alanı genişletemezsin fakat toprak kirliliği sorunu ağaç dikerek hallolur biraz beklemen gerekecek sonra
  • Turnuvaya katılmak isteyen var mı?
  • singleplayer çıktıktan sonra buralar şenlenir zannettik ama kimse pek oynamıyor herhalde. şu vergilendirmeyi nasıl yarlıycaz bir türlü çözemedim. konut, işyeri ve sanayi arasında hangisi yüksek veya düşük olmalı kısa bir açıklama olsaydı iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

Alanı genişletemezsin fakat toprak kirliliği sorunu ağaç dikerek hallolur biraz beklemen gerekecek sonra

Anladim komur ihtiyaci icin coal mineyi nereye kurucagiz haritada komurun oldugu yeremi ozamanda evler etkileniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.