Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (513. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.352
Cevap
275
Favori
555.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inş.

• Arkadaşlar fanatec sistem sipariş edeceğim, pedal konusunda kararsız kaldım.

1. CLUBSPORT PEDALS V3 330 €
    2. CSL ELITE PEDALS V2 300€

incelemelere baktığımda CSL Elite için Fren, Clubsport için Debriyaj ve Gaz pedalları daha gibi genel bir kanı oluşmuş. Açıkcası benim debriyaj ile bir işim yok. Hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 11 Haziran 2025; 8:40:53 >
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt

CSL V2 güncel sert loadcell pedallardan. Kokpitsiz kullanamazsınız. Ayarlanabilirliği de kısıtlı.

V3’ün freni kutudan çıktığı haliyle oldukça yumuşak. Masa altı, stand, kokpit her kullanıma uyum sağlıyor. V2 kadar sertleştirmeniz için mutlaka brake performans kit takmanız gerekiyor. Ayarlanabilirlik noktasında çok daha fazla seçenek sunuyor.

3. bir seçenek Simnet. Heusinkveld tasarımını baz aldığı için daha güncel ve kaliteli.

4. bir seçenekse Spardox GTPS + Simnet yada Aliexpress V3 pedal anakartı. Soket girişleri aynı olduğu için direk bağlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, sık sık Berlin İstanbul arası git gel yapıyorum. Satın almak istediğiniz ürünler varsa ücreti mukabilinde yardımcı olabilirim.

• Shelden S kullanıcısına yanıt

40x80 için ne teklif etmişlerdi, ne kadar ödediniz?

Keşke wolf racingten alsaydınız. Ben adamlara yazdığımda 40x80 sigma profil alacağımı söyledim. Param sadece ona çıkışıyordu. Koltuk bizden değil herhalde dediler. Ben de hayır param çıkışmadığı için alamıyorum yoksa sizden alacaktım dedim. Adamlar biz koltuğu da göndeririz elinize ne zaman geçerse gönderirsiniz önemli değil dediler. Cidden adamlar o kadar iyi ki hem anlayışlı hem de satış sonrası destekleri harika.

• Simagic evo kullananlar hissiyattan memnunlar mı acaba? Moza ile kıyaslanırsa hangisi daha iyi? FX direksiyon setiyle kullanmayı düşünüyorum fx hakkında fikirleriniz nelerdir sağlam simit midir?

• atilim85 kullanıcısına yanıt
    FX kullanıyorum gayet memnunum.Evo iracing de çok iyi diğer oyunlarda biraz sıkıntı var fazla detay veriyor.Güncellmeler ile düzeltilecektir.Genel olarak iyi bir Base moza yerine simagic seçerim öylede yaptım bana göre simagic daha iyi moza dan simagic e gectim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 14 Haziran 2025; 11:41:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler. Dişli sistemden direk dd ye geçeceğim. Güç açısından beni yoran bir direksiyon istemiyorum. 9nm sizce yeterli midir? 9 ile 12 arasında hissiyat olarak çok fark olur mu?

• atilim85 kullanıcısına yanıt
    12 tam tadında olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2025 in sonuna doğru Zeus serisi geliyor 20 üstü bir base ve modüler simitler gelecek. Aktif pedal için tam bir zaman aralığı yok P1000 fenler ile uyumlu olacak. Takıp çalıştırabileceğiz. Lisanslı ürünler gelecek marka vermediler atıyorum BMW simit gibi. Ayrıca çok daha ucuz bir base daha gelecek Alpha mini ile 9nm Evo nun altında.

• Sahibinden sitesi üzerinden satış yapan simplace satıcısından alış veriş yapan oldu mu

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

Bu konuya cevap yazan birçok kişi var sorun yaşamamış ben de ondan almayı düşünüyordum fakat gelbura'nın ön sipariş fiyatları çok uygun olunca gelbura'dan aldım.

• Yaklaşık 5 aydır r5 kullanıyorum. 1 haftadır bi kopma problemi var. ACC oynuyorum diyelim 20 tur zandvoorttan sonra base ısınınca bağlantı kopuyor oyun donuyor. F1de bağlantı kopup geri geliyor. Bu olay sadece base ısındıktan sonra oluyor. Reddit üzerinden moza supportuyla iletişime geçtim. Önerdikleri ve akla gelebilecek her türlü çözümü denedim kendilerine video ve report dosyasını falan ilettim. Problemin USBnin unstable olmasından kaynaklı olduğunu söylediler. Şimdi bana double magnetic bi usb kablo göndermek istiyorlar ne olduğunu da bilmiyorum ama gönderebilmeleri mümkü müdür acaba ? Gümrük durumları çok kafamı karıştırıyor. Nasıl ilerlemek lazım

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Benzer sayılabilecek bir durumu ben gecen ay Conspit markası ile yaşamıstım, bana 2 tane usb kablo ve quick-con aparatı gönderdiler. 300tl civarında gümrük vergisi vermiştim sadece. Firma gönderirken bedelsiz ürün olarak göndermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelden -- 17 Haziran 2025; 12:51:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam daha önce gönderdik dediler ama tabi ne zaman gönderdiler ne oldu detay bilmediğim için emin olamamıştım. Tek bi usb kabloda daha da az çıkar diye tahmin ediyorum bu durumda. Keşke bu işlemleri eksen bilgisayar ile halletseler garantiyi sağlayan oymuş. Hem kargo da beklememiş olurduk.

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

hocam ne yaptınız aldınız mı ben de ondan almayı düşünüyorum da

• airsword A kullanıcısına yanıt

Şahsi fikrim imkanınız eşiniz dostunuz varsa kendi imkanlarınız ile yurtdışından alın burada fahiş fiyatlar ödemeyin.

• airsword A kullanıcısına yanıt

Ellerinde yoktu sipariş verdim hocam beklemedeyim gelişmelerden haberdar ederim

• 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.