Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (478. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.914
Cevap
260
Favori
531.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlısı olsun güle güle kullanın Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Güzel bir köşe olmuş kışında sıcak olur yandan ısıtma Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• sametozelci S kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun. Aynı koltuktan bende de var. Astra k aracımın koltuğundan aşırı rahatSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim setup da bu şekilde oldu şimdilik :) Moza R5, H Shifter, Wolf Racing'den 40*80 kokpit, viteslik, TV ünitesi aldım. Ekran 43''. TLC'nin 55 inç 144hz TV'leri var, hayalim onunla bir setup yapmak o da ilerde inşallah. Kokpit oldukça sağlam. Pedallık ve base'nin monte edildiği plaka dökümden. Öyle bir kargolamışlar ki 3 kişi zor açtık ambalajları :) Lakin içinden herhangi bir kurulum kılavuz vs çıkmadı. 2-3 paket vida çıktı gözüm korktu ilk başta fakat üstesinden geldim. Vidalar sanırım ekstra ekipman için konulmuş. Koltuk çok kaliteli, çok rahat yanlız uzun süre kullanımda terletiyor. Üzerinde birşeyler sermek gerekir. Yola daha yüksek tork veren ürünler ile çıktık, Moza R5 ile başladık. Bakalım ne kadar sürede alışıp daha kuvvetli bir setup'a geçeceğim zaman gösterir :)

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeis1or0 -- 16 Ekim 2024; 20:26:11 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Verdiğiniz tavsiyeleri not aldım deneyeceğim teşekkürler hocam.

• venom800 kullanıcısına yanıt

Heleşükür akıl edebildi konsol desteği de olacak çok iyi lakin konsol desteği yüzünden ek olarak lisans ücreti ve ek olarak türkiyede bir veriye tabi olacağı için ülkemizde fiyatı r9 a yakın olur herhalde Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Yalnız motor teknolojisinden bir şey anlamadım. Ya eksik çizmişler render'da ya da çok değişik bir sistem geliştirmişler garip geldi.

• lifeis1or0 L kullanıcısına yanıt

Biz arkadaşa tam set bir kokpit almıştık istanbuldan. Adamın evinde sökmemiz yarım saat sürdü Eskişehir'e getirdik ertesi gün kuruluma başladık 6 saat sürdü Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  İnce ayar yapacaz diye uğraştık durduk. Bundan daha fazla parçası var bir de tek kişi kurması zordu onunkini. Sizinki daha basit ve iyiymiş aslında. İleride ben de düşünüyorum böyle bir şey. Tireşim nasıl kokpitte hissettiriyor mu R5 ? Arkadaşın r9 baya zırıldıyor kokopiti toprak yollarda güzel efekt geliyor koltuğa :

Ffb’yi artırırsan titretiyor hocam. Gt3 yarışlarında mesela sosis kerblere çıkınca çok güzel bir titreme hissi oluşturuyor. Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Benim Mozapit House’daki FF %100 hocam. Oyunda %80 de tutuyorum. Titreşimi bol olan yerlerde ciddi anlamda hissettiriyor 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

benim golf 6 aracın koltuklarındanda daha rahat gerçekten Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

İncelemeler gelmeye başlamış. Kullanılan teknoloji her zamanki gibi TM kalitesine yakışı bir nitelikte olmuş benim gördüğüm kadarıyla ama deneyim etmeden bir şey netleştirmek zor tabi. Yine de rekabetçi bir ürünü bilindik ve kaliteli bir markanın sunması kadar güzel bir şey yok bence.

• Elimde USB amfili ses kartı ve 3 titreşim hoparlörü var. Maliyetine vericem.

USB ses kartı 50w'lık iki çıkışa sahip toplamda 100 watt gücü var.

Pedallar için titreşim hoparlörleri 25 watt. 2 Adet mevcut

Kokpit ve koltuk için olan hoparlör tek başına 40 watt.

Ses kartında 2 kanal olduğu için ben şu şekilde bağladım. 2 pedal hoparlörü tek kanalda aynı anda aynı telemetrilere göre çalışıyorlar

Koltuk için olan ayrı kanalda o farklı telemetrilere göre titriyor.

Simhub ile destekleyen her oyunda istediğiniz atamayı yapabiliyorsunuz.

Ürünü tamamen deneme maksatı ile almıştım özellikle Frendeki ABS ve koltuktaki yol hissi çok güzel oldu.

Neden satıyorum derseniz bu giriş seviye şimdilik benim için yeterli oldu ve daha büyük bir sisteme geçme hayalim var.

İlan linki aşağıya bırakıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-simulasyon-icin-fren-ve-koltuk-titresimi-hassecuretrade-1205159599/detay/

• ADAC SimRacing Expo 2024 fuarı bugün başladı. Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Corsair in satın alımında sonra fanatec yeni ürünlerini gösterdi.Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]traxion.gg
    Fanatec unveils new load cell-based ClubSport Handbrake V2
    https://traxion.gg/fanatec-unveils-new-load-cell-based-clubsport-handbrake-v2

Corsair’s debut sim rig rebranded to Fanatec
    https://traxion.gg/corsairs-debut-sim-rig-rebranded-to-fanatec

WATCH: Fanatec is back with five new products
    https://traxion.gg/watch-fanatec-is-back-with-five-new-products

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]overtake (formerly racedepartment)
    Fanatec Bentley, Porsche Rims and Load-Cell Handbrake Shown Off At SimRacing EXPO
    https://www.overtake.gg/news/fanatec-launches-bentley-gt3-wheel-shows-handbrake-more-new-gear.2519/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Asetek Simsports unveils its premium Invicta Formula Steering Wheel
    https://traxion.gg/asetek-simsports-unveils-its-premium-invicta-formula-steering-wheel

Efsane bir simit asetek ten Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Yeni oyuncağım. Tavsiye ederim.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Dehşet olmuş.Böbreği nereye satıyoruz hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Oy anam oyyy fanatec’in porsche direksiyonu beni bitirdi. Simagic gt neo aldığıma pişman etti beni resmen Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Tam olarak beklediğim şeyi duyurmuş TM, müthiş...

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]thrustmaster
    HYPERCAR WHEEL ADD-ON - | Thrustmaster
    https://www.thrustmaster.com/products/hypercar-wheel-add-on/
  • Simagic ADAC Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 18 Ekim 2024; 22:8:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Porsche direksiyonu çok iyiymiş.

• Markalardan bomba gibi ürünler duyuruluyor sektör baya büyüyor demekki. Simagic 200 dolarlık efsane bir pedal seti duyurmuş. Linki bulunca eklerim. Sim dünyası en iyi dönemini yaşıyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.