Şimdi Ara

Silvan Leş Sayısı : 23 Sıra Nusaybin'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tanklar Nusaybin'de leş haberleri gelmeye başladı.

Sabah saatlerinden beri TSK kontrolünde pöh ile ortak operasyon düzenleniyor, sanırım meskun mahallede ilk kez ordu operasyonda, söz konusu ordu olunce sadece bir kaç saat içinde 21 leş alındı dahada artacağa benziyor.Teröristler çatılara doçkalar kurmuş, evlere mevziler kurmuşlar tabi bahçe kapısı, hendekler ile kurdukları sınırlar onları koruyamıyor.

Silvan sınırlarıda tanklar ile kuşatılmış durumda.

Silvan Leş Sayısı : 23 Sıra Nusaybin'de Silvan Leş Sayısı : 23 Sıra Nusaybin'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 3 Ekim 2015; 0:37:27 >

• Aynen boyle devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber. Allah Türkiye düşmanlarına fırsat vermesin
  • harika İnşaAllah hiç şehit veya yaralı vermeden hepsini gebertiriz

son yıllarda artan yerli teknoloji ve askerin öz görevine dönmesi ile başarı çok yükseldi Allaha şükür
  • Her taraftan terörist fışkırıyor, her taraf Akp beslemesi Pkk terör yuvası olmuş. Ülke git gide sokaklar falan Suriye'ye benziyor ama ülkeyi şu hale sokanlar hesap vermek yerine televizyonlarda ekranı dörde beşe bölen programlarda millete masal anlatmaya devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 2 Ekim 2015; 15:07:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük güçler kendi sorunlarıyla ilgilenirken bunların kökünü kazımamız lazım.

• 150
    200 olması lazım
    En az o kadar hain vardır ilçe içinde

Tabi terör yandaşlarını saymıyorum
    Onlar binlercedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanklar Nusaybin'de leş haberleri gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 3 Ekim 2015; 0:36:58 >
  • Pusudan mayından başka birşey bilmeyen dağ itleri şehirde karşılarında tankı görünce geberip gitmişler anlaşılan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak parti karşıtlığı ile pkklı oluvermişleri çok üzer bu haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

Ak parti karşıtlığı ile pkklı oluvermişleri çok üzer bu haber

Kim pkk'li kim vatansever 1 kasimda halk size anlatacak merak etmeyin akgezenler.

• deoksiriboz1001 D kullanıcısına yanıt
    Ne dağ iti ya o ilçelerdekiler eline silah verilmiş ergen mallar. Dağdaki şerefsizler sonucun ne olacığını bildiklerinden inmiyorlar aşşağı.

Neyse yılanların başı küçükken eziliyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: emc2xy

Ne dağ iti ya o ilçelerdekiler eline silah verilmiş ergen mallar. Dağdaki şerefsizler sonucun ne olacığını bildiklerinden inmiyorlar aşşağı.

Neyse yılanların başı küçükken eziliyor işte.

Daha once de atmistim elin financial times'i gelip cizre'de 7 tane 18-20 yasnda ergen irisiyle roportaj yapmisti. Ölüp gidenler de boyle yaptiklarinin bi boka yaradigini sanan tipler iste.

http://m.milliyet.com.tr/financial-times-o-ydg-h-lilerle-gundem-2108515/

• RTE sonunda yapması gerekeni yapmaya başladı çözüm süreci asla olmamlıydı zaten geçde olsa anladı artık .
  • Eiens.Upload kullanıcısına yanıt
    Sen geçen HDP'ye oy istemiyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ne ayaksın sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: emc2xy

Sen geçen HDP'ye oy istemiyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ne ayaksın sen?

Ben akp liyim hdp ye oy falanda istemem eğer istersen profilimi açabilirim bakar isteyen hdp ye neler demişim diye dediklerim meclise sokanlar utansın meclise giremeseydiler şimdi kodesde olacakdılar vs asla onları savunmam ben şerefsiz değilim
  • Eiens.Upload kullanıcısına yanıt
    Tamam ya sakin özür, yanlış hatırladım herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.