Şimdi Ara

Silmek üzere imlenmiş bir kayıt defteri Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
21.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün virüs girdiğinden şüphelendiğim için win7 64 bit sistemimi combofix ile tarattım.Daha sonra bilgisayar açıldığında ise bir program açmak isterken 'silmek üzere imlenmiş bir kayıt defteri anahtarına geçersiz işlem yapılmak istendi' hatası alıyorum.Firefox'ı normal olarak açarkende aynı şekilde diyordu ama yönetici olarak çalıştır ı tıklayarak çalıştırabildim bu problemi nasıl düzeltebilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 4 Ocak 2012; 5:42:12 >

• bilgisayar açılırken F8 Tuşuna bas windows kurtarma menusunde başlangıç onarma seç. Sistem kendi dosyalarını yenileyecektir. Pc niz açılacak sorun ortadan kalkmış olacaktır. Aynı problem bendede vardı.
  • Dostum aynı problemi bende yaşadım ve çok basit bir şekilde çözdüm.Combofix ile virüs temizledikten sonra başıma gelmişti.Bunun sebebi combofix bazı registry kayıtlartını tam olarak düzeltememesiyle yani yine virüsle alakalı.
    İlk önce combofix,daha sonra Adwcleaner ile tekrar tarama yaparsan sorun kesin olarak çözülmüş olur.
    Bu arada adwcleaner yine combofix indirdiğin yerden bleepingcomputer sitesinden indir ki yanlışlıkla virüs dolu bir yazılım indirmeyesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin553 -- 18 Kasım 2014; 11:02:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.