Şimdi Ara

Silmarillion kitabı hakkında [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, Silmarillionu okuyordum ama acayip bişeyle karşılaştım bu bir sorun mu yoksa basım hatası mı anlayamadım herkeste böylemi merak ettim sorunum ise kitabın 544. sayfasından sonra 561. sayfası gelmesi. Sanırım basım hatası. Kitap orjinal D&R'dan aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Öncelikle merhabalar, Silmarillionu okuyordum ama acayip bişeyle karşılaştım bu bir sorun mu yoksa basım hatası mı anlayamadım herkeste böylemi merak ettim sorunum ise kitabın 544. sayfasından sonra 561. sayfası gelmesi. Sanırım basım hatası. Kitap orjinal D&R'dan aldım.

elimde olana baktım.Kitabınızda eksik sayfa var .Değiştirme sansınız varsa değiştirin yoksa e-book vs okuyun o arayı
  • O zaman mail atayım D&R'a. Teşekkürler.
  • Evet. Basım hatası. Aynısı Güneşi Uyandıralım adlı kitapta da oldu. O eksik sayfalara bir baktım kitabın en arkasındaydı.
  • Basım hatası. 1 forma (16 sayfa) eksik ciltlenmiş kitap.
  • Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle merhabalar, Silmarillionu okuyordum ama acayip bişeyle karşılaştım bu bir sorun mu yoksa basım hatası mı anlayamadım herkeste böylemi merak ettim sorunum ise kitabın 544. sayfasından sonra 561. sayfası gelmesi. Sanırım basım hatası. Kitap orjinal D&R'dan aldım.

Aynısı bana Stephen King-Mahşer kitabında oldu.Altın Kitaplar'a mail attım hallettiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kitap güzelmi hobbit gibi full aksiyon gibi mi yoksa lotr serisi gibi karakter analiz çok mu nasıl başlamayı düşnüyorumda

• Bana sıkıcı geldi. Çok isim(Elfçe) var ve bunlar sürekli karışıyor. Çok mekan ismi var sürekli arkadaki haritaya bakmak zorunda kalıyorsunuz. Bazı şeyleri anlayamamıştım ben kim insan kim elf diye arkadaki sözlükten bakıyordum hep. Olaylar pek bağlantılı değil. -Bölümler ve olaylar genelde "X'e dair, Y olayına dair, Güç yüzüklerine dair" gibi bölümlenmiş. Aksiyon falan çok yok 620 sayfanın 40'ında falan aksiyon vardır onlarda çok yüzeysel anlatılmış. Başlarında kitabı bırakacaktım çok devrik cümleler falan vardı. Sonraları biraz açıldı. Genel olarak sıkıcıydı ama. Şuan Hobbit'e geçtim onu okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Fe4R] -- 4 Ağustos 2013; 21:02:21 >
  • [Fe4R] kullanıcısına yanıt
    bilgelendirdiğin için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzdürten

quote:

kitap güzelmi hobbit gibi full aksiyon gibi mi yoksa lotr serisi gibi karakter analiz çok mu nasıl başlamayı düşnüyorumda

hiçbir şekilde hobbite benzemiyor din kitabı niyetine yazmış olsa inandırır o derece eğer merak ediyorsan e-kitap halinde internette bulunabiliyor.tek kitap olmasına rağmen filmi çıksa 9 lu bölüm anca kurtarır sillmarillionu hem okuması zordur hem az sayfa olsada manası derindir aksiyon kısımlarıda var numenor adasının ***** olması gibi spoiler yazmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgri -- 5 Ağustos 2013; 0:31:44 >

• İlk 100 sayfası filan kutsal kitap gibidir :) ama sonra fena akar, efsane bir kitaptır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.