Şimdi Ara

Silkroad Yeni Nesil Uniqeu Cıkış Noktalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
40.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Arkadaşlar hepsini kendim hazırladim Yeni nesil Unique Cıkış Noktalari bundan başka biyerde cikmaz ne eksigi ne fazlasi vardir

Tiger Girl

Bilgi:TG 180-360 Dk aralarinda cıkar eger bi onceki ni nerde kesildigini bilirseniz saat yonünü ters yönüne doğru 3 cıkış noktası sayıp orada bekleyin büyük ihtimal orda cikar

Cerberus

Bilgi:Cerb 190-600 Dk aralarinda cıkar nerde cıkıcagi bilinmez Dusk da cıktıysa ogün 2 3 kez orda cıkıcaktir ama ayni yerde deil

Captan Ivy

Bilgi Ivy 200-700 Dk aralarinda cıkar Genellikle Amfide cıkar Asia da cıktıysa amfide cıkar yada cleo da checkten sonra Cleoda yada Aircrafta cıkar

Uruchi

Bilgi: Uru 250-600 Dk aralarinda cıkar genelde 3gen diye tabir ettigmiz sivri koşede cıkar Pazar günleri mutlaka Göbekte cıkar 3 yolda yani

Isyutaru

Bilgi : 180- 360 Dk aralarinda cıkar genelde sonar diye tabir ettigimiz karakoram K sinde cıkar hafta da bi kere Ichadelerde cıkar yetilerin ıchadeye doğru giden yolda cıktıysa bilinki Oasis de cıkar Pazar günleri mutlaka Spider Forest yani spider 3 te cıkar

Lord Yarkan

Bilgi:220-900 Dk aralarinda cıkar cok bekletir Genelde Arenada cıkar Bonelerde cıkma ihtimali azdir Shamanlarda cıktıysa arenada cıkıcaktir Taklamakan da geceleri cıkar genelde

Shaitan

Bilgi: 180-280 Dk aralarinda cıkar Genelde hep Heart peak da cıkar eger wing peakta cıktıysa sonraki cok gec cikar

• ÜST KONUDA MEVCUT. zaten çok uniq bekleyen biri bunları bilir.
  • Eminim benim cizdigim yerlerde bilmediginiz yerlerde vardir Cerb haritasini bana tek bi allahin kulu eksiksiz cizemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: TniesT

Eminim benim cizdigim yerlerde bilmediginiz yerlerde vardir Cerb haritasini bana tek bi allahin kulu eksiksiz cizemez

cerburus haritasında eksigin var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

quote:

Eminim benim cizdigim yerlerde bilmediginiz yerlerde vardir Cerb haritasini bana tek bi allahin kulu eksiksiz cizemez

cerburus haritasında eksigin var :D

Göster :)
  • Eline sağlık Hacım! Edit:İchade diil ishade
  • ellerne sağlık paylaşım için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ellerine sağlık güzel çalışma . . .
  • Paylaşım için sağol.
  • güzel paylaşım yaklaşık olarak aynısı var ama buda güzel sorun şu bence kesinlik veren ifadeler saçma olmuş çünkü her serverde aynı şekilde çıkmıyor satrunde ıvy harans da çıkıyorken persiada gate de çıkıyor bu arada cerberus çok deli bi yaratık haritada görsem bile yakalıyamıyom :D bence çıkış noktası çok değil ama kendiliğinden dolaşıyo üç kağıtçı =)
  • Bu gösterdigin yerler dogruda 3-4 yerde eksigin var.Kendi serverımda unique alanında isim yapmış birisiyimde.
  • beyler benim unique hakkında bildiğim birşey vardır.
    oda ivy nin bana mutlaka bir garezi var.

Neden derseniz 6 kere amfide bekledim sonuç 5 kere evil 1 kere aircraft a yakın çıktı.
    sonra dedim evilde bekleyim amfi uğursuz evilde bekledim 3 kere 2 sinde amfi 3. de asia çıktı
    sonra pvp yaparken çıktığında koştum. sonra dümdüz gidiodum baktım adamın biri amfiden dönüyo
    hiç girmedim amfiye amfi dışında heryere baktım. Meğerse amfideymiş.

ve bi kere de cleoda bekledim
    başkasıda bekliodu cleo da baktım az ileriye düştü.
    1 kere ozaman kesebildim başkada denk gelmedi
  • ben genelde ivy beklerken sıkılıp gidiyorum. geçen en geç ivy çikmiş yaziyodu rev6 da. cerberus uri ve isyaratu çikti. ivy hala çikmadi bende vazgeçtim gittim. 20 dkka sonra amfide çikimiş. hakketen bu ivy garip bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 11 Kasım 2008; 1:19:45 >
  • Güzel paylaşım, teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

ben genelde ivy beklerken sikilip gidiyorum. geçen en geç ivy çikmiş yaziyodu rev6 da. cerberus uri ve isyaratu çikti. ivy hala çikmadi bende vazgeçtim gittim. 20 dkka sonra amfide çikimiş. hakketen bu ivy garip bişi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

ben genelde ivy beklerken sikilip gidiyorum. geçen en geç ivy çikmiş yaziyodu rev6 da. cerberus uri ve isyaratu çikti. ivy hala çikmadi bende vazgeçtim gittim. 20 dkka sonra amfide çikimiş. hakketen bu ivy garip bişi

• Cerberusta 3 tane eskiğin , uruchide 1 , lord yarkanda 1 var
  • CERBERUS jupiter temple yazan yerde veya oranın merdivenlerinde çıkıyormu
  • quote:

Bilgi Ivy 200-700 Dk aralarinda cıkar Genellikle Amfide cıkar Asia da cıktıysa amfide cıkar yada cleo da checkten sonra Cleoda yada Aircrafta cıkar

Bu yanlış, server check olduktan sonra ampide çıkar.
  • Marsta oynayanlar Benide bilirler unique Konusunda helede mevzu Lord Yarkansa...
    Bazı yerlerde kesin demişsin ama eksiklerin var belki oynadıgın serverde öyledir ama bizim serverde Örneğin: Checkten Sonra Ivy Daima Ampitte çıkar. Neyse yinede emegin için Tebrik etmek lazım daha Çok araştırrr
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.