Şimdi Ara

#Silkroad ta türklerin yeri#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gördüğüm kadarıyla şu anki oyunda gerçek oyun haritasının bir kısmını oynayabilioruz yani kuzey doğu asya da gerçek haritanında tamamına baktığımızda da asyanın çoğunun china olarak geçtiğinii arap , hint ve avrupalılarında özel olarak yerlerinin olduğunu görüyoruz ama ipekyolu türklerin ana yurdu olan orta ve batı asyada geçmesine rağmen hiçbir türk kelimesi göremiyoruz siz bu durumu nası değerlindiriyorsunz koca bir ı hakediyormu sizce ...

• EVET TÜRKİYE YOK HARİTADA AMA TAKLAMAKAN AÇILDIĞINDA TÜRKİYEYİDE GÖRCEĞİZ SANIRIM HARİTADA (EN AZINDAN ÖYLE ÜMİT EDİYORUZ) SONUÇTA BU HARİTA BÜYÜMELI 90 LV FALAN VAR NERDE KASILCAK O KADAR LV??? BİR DE 3 AYA KADAR AÇILCAK GALİBA TAKLAMAKAN
    ÇABUK 70 OLMAK LAZIMM
  • anlatmak istediğim türkiye değil oyunun geçtiği zamanlarda henüz anadoluda türkte yoktu zaten asıl türk toprakları orta ve batı asya o zaman ama oralar oasis kingdom ve west asia olarak geçior ...
     #Silkroad ta türklerin yeri#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_janissary -- 13 Haziran 2006; 17:01:52 >
  • kesinlikle haklısın arkadşım koca bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 28 Haziran 2006; 0:24:38 >
  • Evet Dostum ''İPEKYOLU'' Osmanlı Devletine ait. HAKSIZLIK YAPIYORLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: elok

Evet Dostum ''İPEKYOLU'' Osmanlı Devletine ait. HAKSIZLIK YAPIYORLAR

Kusura bakmayın eski konuyu üste taşıdım ama bu lafa bi cvp gerekli elok gidip biraz lise tarih kitaplarını kurcala osmanlı devletinin deildir ipek yolu selçuklular karahanlılar emeviler hazarlılar memlükler vs vs eski türk vve islam medeniyetleri zamanında vardı ipek yolu ve kontrolünün bir kısmı türk ve islam devletlerindeydi osmanlılar zamanında ipek yolu çoq az kullanılmıştır ve daha sonra yeni yollar keşfedilmiştir osmanlı devleti 1299 yılında kurulmuştur bunu unutmayın yani 13. yüzyılda kurulmuştur ipek yolu o zamanlar eskimişti. Oysaki bu oyun 7. ve 8. yüzyılları kapsıyor konuda o zamanlarda geçior..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 28 Haziran 2006; 21:52:47 >

• m.ö.2000 yıllarına ait orta asyadan tamamen altından yapılma türk elbisesi çıkıyor.
    yani türklerin tarihi 4000 yılı geçiyor biz sadece osmanlı varmış gibi davranıyoruz bunu anlamak mümkün değil. çok mu önemli türk adının geçmesi?
    siz üstün ırk olduğunuzu zannedip oyun oynuyorsanız sizi çoktan uyutmuşlar demektir.
    çalışıp çabalamak varken oyuna en az 2 saat verenler gerçekten hayatlarını tüketiyor ve Türkiyenin geleceğini siz biz gençler mahvediyoruz online oyunlar avrupalıların para kazanmasını ve ilerde bize saldırdıklarına bizim gençlerimizden aldıkları paralarla saldıracaklarını bile düşünüyorum.

boşverin oyunu gerçek oyun dışarda ve bu oyunda GameOver yerseniz save dosyası yok direk ban yersiniz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok mu önemli türk adının geçmesi?

eğer bu oyunu kesin olarak tarihi yansıtır diorsan ve gerçek şeyleri söylemiyorsan burda ses çıkarmak gerekir ve sende söyliorsn çoğu kişi bu oyunu 2 saatın üzerinde oynuyor ve etkileniyor aynı zamanda buda çok iyi bir propoganda aracı olarak kullanılabilir
    quote:

çalışıp çabalamak varken oyuna en az 2 saat verenler gerçekten hayatlarını tüketiyor

bu seni ilgilendirmez herkes istediğini yapar , insan sürekli çalışmak için yaratılmış bir warlık değildir dinlenmek kafasını dağıtmak eğlenmekte ister ...
    eğer sen herşeyi bir iş üzerinde sürekli iş yapmak olarak düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun , devlet olarak büyük güç oluşturmak böyle olmaz , kültür, sinema ,gazete ,ticaret ,teknoloji ,tarih hepsi farklı alanlar ama bu büyük gücü oluşturacak puzzle taneleridr , amerika gibi mesela eğer sen bunlardan bazılarını belli propogandalarla etkilerle kaybedersen sürekli çırpınıp durrsn
    quote:

biz sadece osmanlı varmış gibi davranıyoruz bunu anlamak mümkün değil. çok mu önemli türk adının geçmesi?

yaw ben bu cümleyi anlayamadm biri çıkp osmanlı dedi die herkes böylemi düşünmüş olio , sende osmanlıyı hafife alma eğer osmanlı olmasaydı şu an islamiyet dünyada sadece mekke ve çewresinde olurdu oda ingiliz istihparatınn kurduğu bazı gruplarla bu sözde başka bir awrupalnndır benim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_janissary -- 30 Haziran 2006; 22:07:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Alperbey

online oyunlar avrupalıların para kazanmasını ve ilerde bize saldırdıklarına bizim gençlerimizden aldıkları paralarla saldıracaklarını bile düşünüyorum.

çok basit ve fikri sabit düşünüyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.